Lifestyle

Noua relație a actorului Bradley Cooper. Iubita are legătură cu Hillary Clinton

Noua relație a actorului Bradley Cooper. Iubita are legătură cu Hillary Clinton

Huma Abedin, fosta soție a unui politician controversat din Statele Unite și fostă cosilieră a lui Hillary Clinton formează un cuplu cu actorul Bradley Cooper

Cei doi, respectiv actorul în vârstă de 47 de ani și noua lui iubită au o relație secretă de câteva luni și încearcă să stea cât mai departe de ochii publicului, potrivit Page Six.

Ce informații se cunosc până în prezent despre acest cuplu

Se pare că cei doi s-au cunoscut prin intermediul celebrei Anna Wintour, redactorul-șef Vogue SUA, care este prietenă apropiată cu amândoi.

Conform sursei citate:

  • „Anna a jucat în mod clar rolul de ‘pețitor’. Este prietenă foarte bună cu Bradley și o adoră pe Huma”.
  • „Bradley este într-o relație cu Huma de câteva luni și încearcă să țină totul ascuns. El s-a despărțit de actrița Dianna Agron și a început o relație cu Huma”.
  • Abedin „le-a spus câtorva prieteni că există un nou bărbat în viața sa, dar nu a spus despre cine este vorba. A ținut totul secret. Se potrivesc perfect. Sunt amândoi pasionați de politică și drepturile omului”.

Cuplul Bradley Cooper și noua lui iubită au ajuns împreună la Gala Met, care a avut loc pe 2 mai 2022, când Abedin a purtat o rochie într-o nuanță intensă de galben. Potrivit dailymail, înainte de a intra pe covorul roșu, cei doi s-au despărțit, stând la distanță unul de altul pe parcursul evenimentului.

Câteva detalii despre Huma Abedin

Huma Abedin, în vârstă de 45 de ani, s-a născut în Michigan, Statele Unite, într-o familie musulmană de origine indiană, dar a crescut în Arabia Saudită, acolo unde părinții săi au lucrat ca profesori și a revenit în Statele Unite, unde a urmat cursurile Universității George Washington.

Huma Abedin a aplicat pentru un internship la Casa Albă și a fost desemnată să o asiste pe Hillary Clinton, care la acea vreme era Prima Doamnă. Huma a devenit consilierul personal al lui Hillary și a păstrat poziția timp de peste 20 de ani, inclusiv în timpul campaniei prezidențiale din anul 2016.

Huma Abedin a fost implicată în numeroase scandaluri, cele mai multe cauzate de fostul său soț, politicianul Anthony Weiner, de care a divorțat în anul 2016, după ce Weiner a fost acuzat că a trimis imagini cu conotații sexuale unei minore.

Despre faptele soțului său, care a fost condamnat la 21 de luni de închisoare pentru mesajele sexuale trimise unui minor, Huma a declarat într-un interviu pentru The Cut următoarele: „Am avut inima frântă, scoasă din piept, călcată în picioare. Am trăit în rușine pentru mult timp”.

Relațiile de-a lungul timpului ale lui Bradley Cooper

Bradley Cooper a avut relații cu numeroase celebrități înainte de a forma un cuplu cu fosta consilieră a lui Hillary Clinton.

Astfel, Bradley Cooper :

  • a fost căsătorit cu actrița Jennifer Esposito pentru o perioadă de numai câteva luni, din decembrie 2006 până în mai 2007, când Esposito a depus actele de divorț

  • a avut o relație de 2 ani cu modelul Suki Waterhouse

  • a avut o relație de 2 ani cu actrița Zoe Saldana

  • a format un cuplu cu actrița Renee Zellweger

  • a format un cuplu cu modelul Irina Shayk din anul 2015 până în 2019, împreună cu care are o fiică în vârstă de 5 ani.

  • în timpul relației cu Shayk au apărut zvonuri cu privire la o aventură între actorul în vârstă de 47 de ani și cântăreața Lady Gaga, colega sa de platou din filmul „A Star is Born”. Cei doi au dezmințit, însă, zvonurile și au insistat că sunt doar prieteni.

FOTO preluate de pe pagesix.com