Showbiz

Revine serialul „Adela”. Filmările sezonului 4, la final, cu surprize

Revine serialul „Adela”. Filmările sezonului 4, la final, cu surprize
tvmania.ro

În data de 09 iunie 2022 a fost difuzat ultimul episod din sezonul 3 al serialului „Adela”, care a debutat la Antena 1 pe 14 ianuarie 2021.

Pentru a vedea cum va continua povestea cu Oana Moșneagu, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev în rolurile principale Acum, fanii așteaptă cu nerăbdare premiera sezonului 4 din serialul „Adela”.

Potrivit anunțului făcut de Oana Moșneagu, în prezent se fac ultimele filmări pentru „Adela”, citează tvmania.ro

Acum sunt ultimele zile de filmări pentru serialul „Adela”, sezonul 4

Povestea din „Adela”, cu Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev în rolurile principale se va încheia odată cu sezonul 4.

Aflându-se la ultimele zile de filmări pentru serialul „Adela”,  actorii se gândesc cu melancolie la momentul în care vor spune stop. 

Actrița Oana Moșneagu, cea care o interpretează pe Andreea, a dezvăluit că au primit scenariul pentru ultimele episoade, iar ei știu deja cum se va termina povestea.

„Da’ bună ziua! Încă filmăm, mult nu mai e până la ultimul “STOP!”

Ieri am primit scenariul ultimelor episoade, noi deja știm cum se termină povestea, da’ parcă nu prea vrem să ajungem la sfârșitul ei”, a scris actrița în dreptul unei imagini cu Anca Androne și Anca Sigartău.

Ultimul sezon din „Adela” este așteptat să apară pe Antena 1 în această toamnă, în luna septembrie 2022.

Informații despre sezonul 4 din serialul „Adela”

Pentru cel de-al patrulea sezon „Adela” filmările au loc în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimile acestuia.

Sezonul 4 al serialului românesc va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. „Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea”, au declarat scenariștii proiectului, Radu Grigore și Bianca Mina.

De asemenea, cei doi scenariști au mai spus că „Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela. În vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna”.

Referitor la finalizarea acestui proiect, Mara Oprea a spus:

„Pot spune că este poate mai interesant decât ne-am fi așteptat, dar în același timp mă încearcă sentimente de tristețe, deoarece în această vară se vor încheia filmările pentru acest proiect”.

Iar Alecsandru Dunaev a declarat: „Finalul nici unui sezon nu a fost așa cum ne-am imaginat! Mereu scenariștii au reușit să ne surprindă, chiar și pe noi, cei despre care ați crede că își cunosc personajele şi traseul atât de bine, încât deznodământul ar fi previzibil. Dar nu, nici pentru noi, cei din interior, deznodământul nu e previzibil! Cât despre ultimul sezon… surpriza este totală!”