Info Actual > Politică > Florin Cîțu, umilit public de Sindicatul Europol! ”Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are!”
Politică

Florin Cîțu, umilit public de Sindicatul Europol! ”Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are!”

Florin Cîțu, umilit public de Sindicatul Europol! ”Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are!”

Florin Cîțu, a fost umilit public de către Sindicatul Europol! Se pare că premierul României își atrage din ce în ce mai mulți dușmani. Sindicatul Europol i-a adresat acestuia, pe o rețea de socializare, o jignire rușinoasă.

Florin Cîțu, umilit public de Sindicatul Europol

Sâmbătă, la adresa lui Florin Cîțu a fost lansat un atac destul de dur de către Sindicatul Europol, după ce acesta a declarat recent că este nevoie de o „reformă din temelii” a instituției, făcând referire la tragedia de la Onești. Reprezentanţii sindicatului sunt de părere că premierul României nu sție ce înseamnă un polițist bun. Aceștia l-au descris pe Cîțu drept un politician de hârtie. Totodată, în mesajul făcut public pe o rețea de socilaizare, aceștia vorbesc și despre cazul unui polițist, care a făcut tot ce a fost posibil pentru a salva viața unor victime rănite grav în urma unui cumplit accident.

Potrivit sindicaliștilor, incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Roman, județul Neamț. La vederea flăcărilor, polițistul a intervenit de urgență și a scos cele două persoane din autoturismul avariat. Mai mult, a blocat și toată circulația, evitând astfel extinderea focului și la alte mașini.

„Să mai huiduim un polițist, un bugetar! Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus, acela de a pune viețile altora mai presus de viața lui, cu lacrimi ascunse și cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieți”, se arată în mesajul prin care Sindicatul Europol l-a umilit public pe Florin Cîțu.

Mesajul s-a încheiat cu un alt atac dur

Mesajul în care Florin Cîțu a fost umilit public de Sindicatul Europol s-a încheiat cu un atac la fel de dur, dar de dat aceasta, pentru întreaga clasă politică. Sindicaliștii susțin că „niște politicieni de hârtie” le calcă în picioare demnitatea și îi acuză de manipulare.

„Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia polițiștilor adevărați sentimentele de mulțumire sufletească și bucurie, care apar atunci când… prelungești o viață! Nu meritam să ne fie demnitatea călcată în picioare de niște politicieni de hârtie care nu-și doresc decât să slăbească puterea polițiștilor! Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliției Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi și lași să ne arate!”, au concluzionat reprezentanții Europol, potrivit Playtech.