Info Actual > Politică > Florin Cîtu va fi înlocuit?! Lovitura momentului în politică
Politică

Florin Cîtu va fi înlocuit?! Lovitura momentului în politică

Florin Cîtu va fi înlocuit?! Lovitura momentului în politică

Ultima mișcarea făcuta de Guvern în plina pandemie i-a determinat pe social democrați să ia măsuri. Marcel Ciolacu a transmis ca vor depune moțiune de cenzura împotriva guvernului Cîtu.

Mai mult, PSD a făcut apel USR să semneze moțiunea de cenzură. Liderul social democraților spune că mișcarea făcuta de Guvern a fost inconștientă, lăsând România fără un ministru al Sănătății, in timpul unei crize sanitare.

Moțiune de cenzura împotriva guvernului Cîtu

„Categoric vom depune moțiunea de cenzura. Am înțeles ca USR dorește schimbarea domnului Cîtu, moțiunea este cel mai democratic mod. Îl invit pe domnul Barna să semneze moțiunea.

Sunt inconștienți, au lăsat Romania fără ministru, șantajează Guvernul și statul că nu se prezintă la ședința de guvern. Românii ar trebui să iasă cu furcile si sa ii izgonească. Cum sa anunțe un membru al Guvernului ca nu se prezinta la ședința de guvern?! Cine a auzit vreodată sa refuzi interimatul la Sănătate, cel mai important minister in pandemie?! In loc sa vorbim de vaccinare, vorbim de ifosele USR”, a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea Plus.

Președintele Klaus Iohannis este vinovat

Marcel Ciolacu spune ca pentru situația actuala este de vina președintele Klaus Iohannis.

„Președintele României a creat acest circ când a refuzat dreptul constituțional al PSD de a propune un premier. Președintele trebuie sa rezolve aceasta criza pe care el a creat-o. Decât sa prelungești o criza politică, câteodată este bine să te întorci la popor si sa faci alegeri.

Suntem ferm convinși ca USR nu va pleca de la guvernare. Este exclus ca PSD sa susțina un guvern minoritar PNL”, a mai spus Marcel Ciolacu, liderul PSD.