Actual

Fostul dinamovist Giani Kiriță l-a snopit în bătaie pe campionul național la culturism: Picior în ghips și timpan spart

Fostul dinamovist Giani Kiriță l-a snopit în bătaie pe campionul național la culturism: Picior în ghips și timpan spart
MMA

La 45 de ani, fostul fotbalist Giani Kiriță a debutat cu succes în cușca MMA și l-a făcut KO pe Andi Constantin, campion național la Federația Română de Fitness și Culturism.

La sfârșitul lui februarie, Kiriță a semnat un contract cu promoția RXF. Marți seară, el a debutat în cadrul galei RXF Superstar Edition, unde l-a avut ca adversar pe Andi Constantin (31 de ani), cunoscut pentru participarea sa la mai multe reality show-uri, printre care „Burlacul”.

„Când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn”

Chiar dacă diferența de vârstă este una semnificativă între cei doi luptători, Giani Kiriță a reușit să-l facă KO pe Andi Constantin după ce i-a dat un croșeu de dreapta care l-a pus la pământ.

La finalul întâlnirii, învingătorul a declarat, în stilu-i caracteristic:

„Am dominat meciul de la un capăt la altul. Mă bucur că a venit la bătaie în a doua repriză. Atunci când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn. Era deja în lumea viselor! I-am mai dat două după, dar a venit arbitrul. Deocamdată vreau să savurez victoria, împreună cu antrenorii, familia, prietenii. Nu spun dacă voi mai lupta, e bine că a ieșit așa. Un meci de fotbal nu are niciun fel de legătură cu asta, adrenalina este la cote monstruoase. Sunt la nivel de amatori, nu emit pretenții pentru mai mult. Rămân la nivelul ăsta. Acum aștept provocări, mingea e în terenul lor”, potrivit Pro Arena.

Andi Constantin s-a ales cu piciorul în gips

Vedeta TV a anunțat că are probleme la urechea dreaptă și că urmează să își pună piciorul în ghips.

„O înfrângere frumoasă. Sunt bine! Un șut în fund, un pas înainte. Învățăm din chestia asta. Mergem să ne punem piciorul în ghips. Vă mulțumesc că m-ați susținut, nu e nicio problemă! Chestiile astea te întăresc, se întâmplă. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine. Din experiența asta am câștigat niște prieteni. Noi sărbătorim și înfrângerea, avem prăjituri vegane, ceva să îmi îndulcească seara”, a spus Andi Constantin imediat după meciul cu Giani Kiriță.

Ce spunea Giani Kiriță în urmă cu trei luni

„În mare, o să fie o luptă în cușca de MMA și acum oamenii ăștia o să-mi găsească un partener de bătaie. O să fie o luptă pe bune, o să merg la antrenamente, o să fie pe genul pay-per-view, adică o să fie ceva original.

O să fie ceva tare, ceva ce eu nu am mai făcut și chiar îmi trebuia provocarea asta. O simți, e adrenalină, e altceva. Vreau să învăț din sportul acesta, plus că am un respect mare față de oamenii ăștia care practică MMA-ul. Vreau să fiu primul fotbalist care se bate în cușcă!”, spunea Kiriță în februarie, potrivit Fanatik.ro.