Actual Diverse

Frate și soră din Iași, prinși în timp ce se iubeau ca-n celebrul serial Game of Thrones

Frate și soră din Iași, prinși în timp ce se iubeau ca-n celebrul serial Game of Thrones
Arhivă

Triunghi amoros la Iași. Dar nu unul obișnuit, ci unul care a stârnit revoltă în toată comunitatea!

Șoc în localitatea ieșeană Probota, după ce au arătat lumii parcă o scenă din celebrul serial Game of Thrones (foto), în care sora și fratele formau un veritabil cuplu.

Un bărbat și o femeie, frați, au lăsat la o parte gradul de rudenie și s-au iubit cu foc! Le-a mers până în momentul în care au fost prinși chiar în fapt de soția bărbatului, iar aceasta nu a putut să tacă, nici măcar de rușine.

Amorezii, surprinși de nevasta bărbatului

Costică R. (48 de ani) și Elena R. (46 de ani) sunt acuzați că sunt amanți. Nu se știe de când împărțeau și patul cei doi frați, cert e că nu au mai putut nega situația când au fost surprinși iubindu-se, în 2019. Totuși, idila nu a încetat chiar imediat. La scurt timp după ce nevasta lui Costică i-a prins, i-a mai văzut și concubinul femeii.

Bărbatul și amanta lui, care îi este și soră, au intrat în atenția polițiștilor în 2019, când a fost făcută descoperirea. Cei doi frați au fost trimiși în judecată pentru acuzația de incest.

Au recunoscut incestul

„Pe parcursul cercetărilor, inculpaţii au recunoscut comiterea faptei, punând comportamentul lor pe seama consumului în exces de băuturi alcoolice. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Dragoș Bordianu, potrivit bzi.ro.