Politică

Fritz e supărat pe liberali: PNL Timiș pare să aibă un singur țel. NU mi-aș fi putut imagina

Fritz e supărat pe liberali: PNL Timiș pare să aibă un singur țel. NU mi-aș fi putut imagina

Fritz e supărat pe liberali. Primarul orașului Timișoara a transmis un mesaj fulminant la adresa liberalilor timișoreni, pe care îi acuză că ar sabota efortul populației de a ieși din carantină.

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a declarat că s-a opus introducerii carantinei și l-a atacat pe primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, spunând că acesta nu a luat măsurile corecte pentru a reduce rata de infectare.

Primarul Dominic Fritz, reprezentant USR, a transmis răspunsul pe pagina sa de Facebook. Acesta a vorbit despre cinismul cu care se joacă politic cu situația periculoasă în care se află Timișoara și județul Timiș.

Nu mi-aș fi putut imagina cinismul cu care se joacă politic

Fritz e supărat pe liberali: „Într-o mișcare evident politicianistă, Alin Nica a  început să mă atace ca să unească facțiunile din partid înainte de alegerile pentru șefia PNL Timiș. Înțeleg și accept că așa funcționează politica. Recunosc, însă, că nu mi-aș fi putut imagina cinismul cu care se joacă politic cu situația periculoasă în care se află Timișoara și județul Timiș (…) În perioada în care spitalele sunt încărcate și timișorenii încearcă să-și organizeze viața într-o carantină frustrantă, PNL Timiș pare să aibă un singur țel: să saboteze tot efortul timișorenilor și timișenilor de a ieși din această situație critică cu riscul de prelungire a carantinei. Nu folosesc această strategie pentru că le pasă de viața de zi cu zi a timișorenilor sau de timișenilor, ci ca să rămână sau să revină la butoane și la robinete de bani publici, atacându-i pe cei care încearcă să facă curat după haosul lăsat în urmă”, a ripostat Dominic Fritz pe rețeaua de socializare.