Actual

Gala Companii de elită, Garanti România: „De 25 de ani oferim clienților noștri cele mai înalte standarde de profesionalism!”

Gala Companii de elită, Garanti România: „De 25 de ani oferim clienților noștri cele mai înalte standarde de profesionalism!”
sursa foto arhiva personala

Cele mai performante firme din România au fost premiate, ca în fiecare an, în cadrul Galei Capital Companii de elită. Unul dintre câștigătorii ediției 2023 a fost Garanti BBVA România.

În cadrul Galei Capital Companii de elită, Garanti BBVA România a primit premiul pentru „Anul cu cea mai mare profitabilitate de la intrarea pe piața românească”.

„Bună seara! Eu sunt Marius Nicolae, director regional la Garanti BBVA, mulțumesc pentru invitație și pentru minunata organizare. Primesc premiul în numele colegilor mei, care de 25 de ani fac eforturi continue pentru a asigura clienților noștri cele mai înalte standarde de profesionalism! Vă mulțumesc foarte mult pentru premiu!”, declară Marius Nicolae pe scena Galei Capital.

Întregul eveniment poate fi urmărit pe pagina de YouTube Hai România.

Un an cu rezultate foarte bune

2023 este un an al provocărilor și oportunităților, atât pentru Garanti BBVA, cât și pentru întregul sistem bancar, susține Mustafa Tiftikcioğlu, CEO al Garanti BBVA România. Potrivit acestuia, anul acesta a venit cu schimbări fără precedent în peisajul financiar local și global, care au impus o abordare strategică și ușor adaptabilă.

„În ceea ce privește rezultatele financiare din 2023, vreau să subliniez că accentul nostru principal pe termen lung este pus pe sustenabilitate și pe asigurarea bunăstării financiare a clienților noștri. Rămânem optimiști, însă cu prudență în ceea ce privește viitorul. Iar cifrele bune obținute până la jumătatea anului în curs ne întăresc optimismul. Astfel, în perioada ianuarie-iunie 2023, profitul net al Garanti BBVA se ridică la peste 139 milioane de lei. Continuăm să obținem rezultate foarte bune, ca și în anul anterior, când Garanti BBVA a înregistrat cea mai mare profitabilitate de la intrarea pe piața românească”, ne-a declarat Mustafa Tiftikcioğlu.

Peste 50 de milioane de euro pentru digitalizare

Anul acesta, Garanti BBVA România sărbătorește 25 de ani de servicii dedicate pe piața locală. Un rezultat de excepție nu doar prin durată, ci și prin angajamentul băncii de a sprijini nevoile financiare ale persoanelor fizice și ale întreprinderilor din România.

În acest sens au fost gândite și principalele direcții de investiții în 2023. „În primul rând, digitalizarea este o prioritate de top pentru noi. La Garanti BBVA, suntem conștienți că peisajul financiar evoluează rapid și ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență modernă și fără cusur. Pentru a realiza acest lucru, am alocat o parte semnificativă din bugetul nostru de investiții pentru a îmbunătăți infrastructura noastră digitală. Iar pentru ca toate acestea să se întâmple avem la dispoziție un buget de peste 50 de milioane de euro, pentru o perioada de cinci ani”, ne-a explicat CEO-ul Garanti BBVA România.

Un alt pilon-cheie al strategiei de investiții a băncii a fost reprezentat de sustenabilitate, noțiunea de banking responsabil fiind nu doar un imperativ moral, ci și o practică de afaceri solidă.

„În plus, banca noastră acordă o importanță majoră membrilor echipei noastre. Investiția în dezvoltarea angajaților noștri este parte integrantă a succesului nostru pe termen lung”, ne-a mai declarat Mustafa Tiftikcioğlu, CEO al Garanti BBVA România.

Începând din data de 20 octombrie, revista Capital Top 300 companii este disponibilă la punctele de difuzare a presei și online, pe site-ul edituradecarte.ro. Publicația include articole pe subiecte de actualitate, precum și informații despre cele mai importante companii din România.