Actual

Gala Performerilor în Sănătate! Elena Teodorescu, Donna Medical: „Mi-am văzut visul cu ochii”

Elena Claudia Teodorescu, CEO Clinicile DONNA (sursă foto - arhivă personală)
sursă foto: arhivă personală

Elena Claudia Teodorescu, fondator și CEO la Donna Medical Center, specializat pe sănătatea femeii, susține că a reușit să-și împlinească visul, iar după 12 ani, se declară dornică să dezvolte în continuare clinicile și afacerea. Pentru activitatea sa și a întregii sale echipe, Elena Claudia Teodorescu primește un premiu din partea Revistei Capital.

„Mulțumesc Revista Capital! Sunt onorată pentru acest premiu în numele întregii echipe de la Donna Medical Center. Eu îmi petrec foarte multe ore pe zi muncind pentru acest proiect pe care l-am inițiat. Acum am o echipă minunată. Sunt medic imagist, însă chiar de la începutul rezidențiatului, mi-am dat seama că îmi place foarte mult imagistica pentru femei. Cred că am examinat mult peste 100.000 de femei. De aceea a venit natural visul pentru a deschide o clinică pentru sănătatea femeilor. Donna Medical Center este visul meu văzut cu ochii. Fac cu multă pasiune acest lucru”, declară Elena Claudia Teodorescu, CEO și fondator DONNA Medical Center, în cadrul Galei Capital „Top 100 Performeri în Sănătate” din România.

Elena Teodorescu - Donna Medical

Elena Teodorescu – Donna Medical

Puterea investițiilor

Cea mai importantă investiție din ultimul an este reprezentată de achiziția unui aparat de Tomografie Computerizata (CT) foarte performant, instalat în clinica Donna Medical Center Pipera, unde avem instalat și cel mai avansat RMN 3 Tesla din România. „Suntem mândri că ne-am dezvoltat organic și sănătos, cooptând în echipa noastră doar medici foarte buni, supraspecializați, dedicați meseriei, dar și pacienților lor.”, mai spune Elena Claudia Teodorescu, într-un interviu acordat Revistei Capital.

„În ceea ce mă privește, am dorit să înființez o clinică medicală, unde să pot să îmi ating visul unei clinici medicale de excelență dedicată sănătății femeilor, cu servicii medicale la cel mai înalt nivel și într-un mediu frumos, cald și în același timp, profesional și riguros. Pentru a atinge acest deziderat, trebuia să am puterea de decizie permanent pentru a putea să o dotez la cele mai înalte standarde, să creez o echipă de medici și personal ultraspecializat, dedicat, și astfel să putem să facem și noi, în Donna Medical Center, în ceea ce privește diagnosticul, tot ce este posibil în cele mai prestigioase clinici din lume”, mai spune Elena Claudia Teodorescu.

Gala Capital. „Top 100 Performeri în Sănătate”

Companii din pharma, clinici, rețele de spitale de stat și private și medici din România au fost premiați în cadrul Galei Capital Top 100 Performeri din Sănătate, ce a avut loc miercuri, 24 mai 2023, la One Club și difuzată live pe pagina de facebook Capital România și pe canalul de Youtube HAI Romania.

Aflată la prima ediție, Gala Capital Top 100 Performeri din Sănătate este un eveniment în cadrul căruia au fost prezentate și premiate cele mai importante și eficiente companii din industria pharma și medicală, clinici, rețele de spitale de stat și private și personalități din domeniu.

Performerii ce au fost prezentați și premiați în cadrul evenimentului au fost incluși și în Capital Top 100 Performeri din Sănătate, un proiect dedicat în întregime medicinei și analizei economice a acesteia, acest Top reprezentând o oglindă a evoluției sistemului medical românesc.