Actual Politică

George Simion declaraţie şoc: tata este acoolic, iar unchiul soţiei este homosexual. Noi venim din familii normale, cu probleme

George Simion declaraţie şoc: tata este acoolic, iar unchiul soţiei este homosexual. Noi venim din familii normale, cu probleme

Liderul AUR, George Simion a vorbit pentru prima dată despre problemele sale de familie. Acesta a vorbit fără ocolișuri despre probleme din familia sa ori a soției sale. Acesta a menţionat că amândoi provin din familii normale, și care e firesc să aibă și probleme omenești, precum alcoolismul sau homosexualitatea. El spune că se aşteaptă de acum înainte la foarte multe atacurile asupra sa şi a familiei sale, totul cu scopul de a-l discredita în faţa opiniei publice.

George Simion declaraţie şoc: tata este acoolic, iar unchiul soţiei este homosexual. Noi venim din familii normale, cu probleme

„S-au aruncat atâtea mizerii asupra mea, acum şi asupra Ilincăi, nu au găsit nimic la Ilinca. Acum care e problema, că unchiul ei e homosexual? Şi eu ce trebuia să fac, să-mi găsesc altă mireasă? Unii oameni au şi alte înclinaţii, ce să fac eu, ce treabă am eu cu ce fac oamenii la ei acasă?”, s-a întrebat Simion.

Liderul AUR se aşteaptă acum să vină şi rândul tatălui său.

„Acum o să zică de tata că e alcoolist, că a dat în patima băuturii, după ce a fost concediat. Asta s-a întâmplat după ce au venit francezii la BRD şi a fost concediat. Mă defineşte asta pe mine ca persoană? Chiar aşa, am ajuns să ne luăm de unchi, de părinţi? Mă bucur că nu sunt securişti, nomenclaturişti”, a mai adăugat George Simion.

Noi venim din familii normale, cu probleme, din rândul poporului. Ţin minte În anii 90 că am economisit o lună ca să mergem la McDonalds şi nu am mers toată familia, a mers doar tata cu noi, nu şi mama.”, a adăugat George Simion.

„Au trimis oameni până şi în locul unde ne-am luat hainele de nuntă eu şi Ilinca”

George Simion a declarat, în exclusivitate la România TV, că are informaţii conform cărora unele persoane ar fi făcut tot posibilul pentru a-i strica nunta şi pentru a-i atribui fapte de ordin penal.

„Au trimis ANAF, care a fost până şi la atelierul românesc de unde ne-am luat hainele de nuntă eu şi Ilinca. Dar pe noi nu ne intimidează chestiile astea, noi suntem bine organizaţi, totul este transparent, se trece în declaraţia de avere, nu avem nicio problemă.

Eu cred ca d-asta am succes la oameni, pentru că sunt transparent, nu am nimic de ascuns, le spun oamenilor tot ce mă întreabă.

Problema este că oamenii ăştia inclusiv plantează probe, elimină oameni, când nu merge discreditarea, au existat în anii 90 eliminări fizice”, a mai declarat tânărul politician.