Actual Politică

George Simion lucrează la formarea guvernului AUR. Pe cine a ales pentru funcția de ministru al Agriculturii în guvernul său

George Simion lucrează la formarea guvernului AUR. Pe cine a ales pentru funcția de ministru al Agriculturii în guvernul său

Liderul AUR, George Simion a început pregătirile pentru alegerile din 2024. După ce a stabilit cum va face selecţia candidaţilor pentru postul de preşedinte al României, acum George Simion face lista cu miniştrii cabinetului.

George Simion lucrează la formarea guvernului AUR. Pe cine a ales pentru funcția de ministru al Agriculturii în guvernul său

George Simion a fost surprins la aceeași masă cu afaceristul libanez Mohammad Murad într-un local din Capitală, potrivit Capital.ro. Unul dintre motivele acestei întâlniri ar fi că George Simion îl vrea pe acesta pentru funcția de ministru al Agriculturii într-un eventual guvern format de AUR.

În urmă cu câteva zile, George Simion a organizat o întrunire la Parlamentul României unde s-a discutat despre proiectul partidului AUR – „România. Țară eșuată?”. În cadrul acesteia, au participat nume cunoscute din politică, precum avocații Gheorghe Piperea și Adrian Cuculis, fostul ministru de finanțe Orlando Teodorovici, fostul europarlamentar Norica Nicolai, specialistul în energie Dian Popescu, omul de afaceri Dorin Iacob, omul de afaceri Mohammad Murad, deputatul Dumitru Coarnă, Radu Ghidău, Marian Cucșa, Cosmin Cerva, Dorin Iacob, Mugur Mihăescu și Dumitru Danteș.

George Simion este convins că Mohammad Murad este potrivit pentru funcția de ministru al Agriculturii

Proiectul demarat de liderul AUR propune o analiză a stării actuale în care se găsește societatea românească, dar și punctul de plecare pentru găsirea unor soluții de redresare.

La întâlnirea avută dintre George Simion și afaceristul libanez au participat alte două persoane din anturajul partidului AUR. În cadrul proiectului AUR, George Simion ar fi făcut și prima propunere de ministru, iar cel vizat a fost Mohammad Murad pentru funcția de ministru al Agriculturii, relatează Cancan.

Conform sursei citate, cei patru au stat mai bine de o oră la localul „Vacamuu” din Capitală, iar atmosfera părea destul de relaxantă. Ulterior, George Simion a plecat cu maşina sa, o Dacia Logan, în timp ce amicii lui, în frunte cu Mohammad Murad, au plecat cu o altă mașină de la restaurant.

Proiectul lui George Simion pentru redresarea economică a țării

România nu este un stat eșuat! Întreaga istorie a țării noastre arată că românii au găsit mereu puterea de a depăși cele mai grele încercări prin care au trecut. România traversează o perioadă cumplită, în care a fost condamnată să își distrugă economia și să își înstrăineze resursele, pentru a fi redusă la condiția de piață de desfacere.

Prăbușirea controlată a țării s-a produs pe mâna unor conducători bezmetici, amatori și trădători. Semnul revenirii pe linia de plutire este acest proiect pe care îl lansăm astăzi: o viziune pe următorii 10 ani, care să arate direcția și obiectivele pe care le urmărim dincolo de limitele unui mandat parlamentar”, a declarat liderul AUR, George Simion.