Actual

George Simion, mesaj agresiv către Raed Arafat: „Vei dispărea, mafiotule!”

George Simion, mesaj agresiv către Raed Arafat: „Vei dispărea, mafiotule!”

George Simion, președintele AUR și deputat, pare că a luat-o pe urmele hărțuitorului Marian Ceaușescu. E supărat rău pe Arafat. Nu l-a alegat pe stradă, dar i-a scris un mesaj agresiv.

George Simion, mesaj agresiv către Raed Arafat: „Vei dispărea, mafiotule!”

George Simion, președintele AUR și deputat, pare că a luat-o pe urmele hărțuitorului Marian Ceaușescu. E supărat rău pe Arafat. Nu l-a alergat pe stradă, dar i-a scris un mesaj agresiv.

Liderul AUR l-a amenințat pe Raed Arafat pe Facebook, într-un comentariu făcut la o postare a șefului DSU. Simion îl numește „mafiot” pe Arafat și îi prevede schimbarea iminentă din funcție.

„Vei dispărea, mafiotule! Tu ai de partea toate partidele sistemului minus Rafila, noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor – AUR și nu te vedem mai mult de o lună în funcție. Chiar dacă toți din consiliul de administrație îți dau like”, a scris Simion pe Facebook.

Acesta era un comentariu la o postare făcută de șeful DSU. A primit 3.100 de aprecieri pentru el.

Raed Arafat a publicat pe pagina sa de Facebook un text foarte lung în care vorbește despre sistemul medical din România și în care continuă polemica cu Alexandru Rafila, pe subiectul mutării SMURD de la Ministerul de Interne la cel al Sănătății.

„Până nu este acest sistem dezmembrat, dezintegrat și făcut praf, nimic nu va merge bine în sistemul sanitar! Cel puțin aceasta este impresia pe care vrea să ne-o lase Ministerul Sănătății împreună cu sindicatul serviciilor de ambulanță și sfătuitorii apropriați domnului ministru, ieșiți la lumina reflectoarelor dupa 20 de ani de lupte din umbră împortiva progresului și împotriva soluțiilor care vin în sprijinul sistemului de urgență și al pacientului”, a scris, printre altele, Raed Arafat.

Răfuiala cu ministrul Sănătății

Există și un atac voalat la adresa ministrului Rafila care ar vedea în Arafat o posibilă scuză pentru eșecul lui de a reforma sistemul sanitar.

„La un moment dat, sunt convins ca “cineva” va spune ca nu a putut rezolva nimic din sistemul sanitar, pentru ca Arafat nu l-a lasat ca nu a vrut sa dezmembreze sistemul integrat de urgenta, calea tuturor solutilor pentru un sistem sanitar mai bun!”, e de părere Arafat.

La final, secretarul de stat din Ministerul de Interne face un apel către oamenii integrați în sistemul SMURD să-i fie alături.

„Mesajul meu către colegii din sistemul integrat de urgență, medici, asistenți, pompieri, paramedici, piloți și ambulanțieri, este de a ramane uniți și de a nu se lăsa induși în eroare și manipulați de unele grupuri de interese. Sunt convins că vom trece și peste acest moment creat artificial, dar care se poate transforma într-o amenințare reală asupra sistemului integrat de urgență”, a mai punctat șeful DSU.