Diverse

Gesturile făcute de regele Charles față de Harry, fiul său rătăcitor. Informații noi despre ziua în care a murit regina

Gesturile făcute de regele Charles față de Harry, fiul său rătăcitor. Informații noi despre ziua în care a murit regina

Cu toții am văzut că prințul Harry a ajuns mai târziu decât toți ceilalți membrii ai familiei la locația unde se afla regina inimilor lor, Elisabeta. Și au existat cu siguranță întrebări legate de acest fapt, întârziat. După consumarea evenimentului nefericit s-a aflat și răspunsul. Care este acesta și alte amănunte interesante, în cele ce urmează.

Gesturile făcute de regele Charles față de Harry, fiul său rătăcitor. Informații noi despre ziua în care a murit regina

Charles și sora sa, prințesa Anne, erau acolo când regina a murit, la începutul după-amiezii.

O sursă din interiorul Palatului Buckingham a declarat pentru Page Six că Harry a fost chemat în Scoția de tatăl său, noul rege Chareles al III-lea, în cursul dimineții. Cu toate acestea, o altă sursă de la palat a confirmat că nimeni din familia regală, sau vreun curtean, nu l-ar fi sunat de fapt pe Harry pentru a-l anunța de moartea monarhului, lăsându-l pe acesta să afle din știri.

Din imaginile ulterioare televizate s-a văzut cum Harry și soția sa Meghan au fost împreună, ținându-se de mână, semn al unității parteneriale de cuplu bine sudat, dar la o distanță evidentă de capetele cu adevărat regale – regele Charles, consoarta Camilla, William și Kate.

Sursa din interior a declarat pentru media: „Cred că modul în care Harry și Meghan au apărut în ultimele zile arată că ei sperau doar să facă ceea ce trebuie și să fie bine pentru toată lumea”.

Întrebați dacă Harry și fratele său, prințul William, s-au împăcat cu adevărat, sursele de la palat au confirmat că s-a văzut cum cei doi au vorbit, la mesele și întâlnirile de familie.

Foto: Digi 24

O confirmare a împăcării celor doi frați

Despre vizibila împăcare a scris și Infoactual, într-un număr anterior. De această dată o confirmare vine de la Gayle King, o prietenă a soților Sussex, care a fost la Londra pentru a acoperi funeraliile, a declarat săptămâna aceasta pentru „CBS Mornings”: „Au existat eforturi de ambele părți… pentru a îndrepta lucrurile”. Ceea ce înseamnă, în traducere, că da, până la moartea reginei, lucrurile nu au stat deloc bine.

Prietena King a mai adăugat, profund marcată emoțional de situașția dată: „Familiile mari trec întotdeauna prin drame, trec întotdeauna prin tulburări. Rămâne de văzut – se vor apropia sau se vor îndepărta? … Nu am nicio informație din interior în această privință, dar vă voi spune următorul lucru: A fost bine să îl văd pe Harry alături de familia sa.”

Regele în primul discurs oficial a numit prinții, iar lui Harry i-a confirmat dragostea

În primul său discurs oficial către lume în calitate de rege, la 9 septembrie, Charles a anunțat că William și soția Kate sunt noii prinț și prințesă de Wales, adăugând: „De asemenea, vreau să îmi exprim dragostea pentru Harry și Meghan în timp ce continuă să își construiască viața peste hotare”.

Fab Four. Foto: OK!

Fab Four împreună, ca în vremurile bune

Grupul format din Willam, Kate, Harry și Meghan a fost denumit de admiratori Fab Four, după ce au fost văzuți împreună, în martie 2020, la slujba de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey.

Fab Four, în trecut. Doi ani ani în urmă când încă totul era bine și frumos în viața princiară

Presa a relatat că sâmbătă, 10 septembrie, William i-a trimis un mesaj de ultimă oră lui Harry, invitându-i pe ducele și ducesa de Sussex să li se alăture lui și lui Kate, pentru a vizita persoanele îndoliate în apropierea castelului Windsor.

O imagine senzațională, dar și o reușită care aparține tot reginei, care face lucrurile posibile din lumea nevăzută. Spre bucuria fanilor lor, Fab Four s-au reunit în această formație și acum, odată cu plecarea bunicii iubite în lumea de dincolo.

Foto: retetesivedete