Diverse Showbiz

Când va reveni Prințul Harry la Casa Regală și ce poziție va ocupa. Scriitoarea Tina Brown are informaţii

Când va reveni Prințul Harry la Casa Regală și ce poziție va ocupa. Scriitoarea Tina Brown are informaţii
hellomagazine.com

Potrivit unui expert regal, Ducele de Sussex, adică Printul Harry, și-ar putea schimba atitudinea față de casa regală a Marii Britanii în cazul în care tatăl său va urca pe tron. Astfel, Harry ar putea ocupa chiar o poziţie importantă.

Când va reveni Prințul Harry la Casa Regală și ce poziție va ocupa. Scriitoarea Tina Brown are informaţii

În emisiunea „Today”, de la BBC Radio 4, scriitoarea Tina Brown, care a publicat recent volumul „The Palace Papers: Inside The House of Windsor, the Truth and the Turmoil”, a declarat că e posibil ca Harry să își dorească să-și servească patria când bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, va înceta din viață.

Tot potrivit Tinei Brown, pentru moment, orice încercare de a-i readuce pe Prințul Harry și Meghan Markle înapoi în cercurile regale nu are nicio șansă de reușită:

„Cred că va exista un efort de a-i aduce înapoi la un moment dat, dar bănuiesc ca ei vor dori să se întoarcă”.

„Nu se va întampla acum, în mare parte pentru că Harry mai are câteva grenade de aruncat familiei, tocmai când toți se întrebau dacă își pot reface încrederea în familia Sussex”.

Foto: retetesivedete.ro

Scriitoarea Tina Brown a facut referire la interviul pe care Harry l-a acordat recent în emisiunea americană de televiziune „Today”, când a spus că s-a asigurat că regina este protejată și că are oamenii potriviți lângă ea atunci când a vizitat-o în iulie 2022, potrivit sursei citate.

Fără a da nume, scriitoarea a spus că atunci când nu va mai fi regina, prinţul va dori să servească ţara.

„Mulți oameni din familia regală se gândesc -‘De fapt, ea are nevoie de protecția ta, Harry’”.

„Dar cred că atunci când Regina va muri, va exista o dorința ca Harry să-și servească țara, cred că se va răzgândi. Sincer, nu cred că eforturile lui în industria divertismentului merg atât de bine, stând în Montecito”.

Despre ce vorbește scriitoarea Tina Brown în cartea sa

Noi detalii despre familia regală sunt dezvăluite de noul volum lansat de Tina Brown, volum care promite să schimbe irevocabil felul în care lumea privește familia regală britanică. Una dintre cele mai explozive dezvăluiri se referă la faptul că Palatul Buckingham nu lua în serios problemele rasiale până la acuzațiile despre rasism formulate de Harry și Meghan.

Pentru documentarea acestei cărți care detaliază ultimele 3 decenii din viețile Reginei Elisabeta a II-a, Ducelui de Edinburgh, Prințului Charles și Ducesei de Cornwall, precum și ale Ducelui și Ducesei de Cambridge și ale ducilor de Sussex, scriitoarea a vorbit cu peste 120 de surse.