Lifestyle

Gheorghe Dincă, noi mărturisiri șocante: Alte două fete răpite, violate și arse. Ce mai spune monstrul din Caracal

Gheorghe Dincă, noi mărturisiri șocante: Alte două fete răpite, violate și arse. Ce mai spune monstrul din Caracal
Foto: arhiva

Dosarul lui Gheorghe Dincă parcă ar fi din ”X Files”. Se dezvăluie noi monstruozități comise asupra altor fete răpite, violate și apoi, arse.

Gheorghe Dincă, noi mărturisiri șocante: Alte două fete răpite, violate și arse. Ce mai spune monstrul din Caracal

Chiar dacă se află după gratii, Gheorghe Dincă este mai vocal ca niciodată. El a povestit într-o intervenție telefonică televizată, difuzată cu puțin timp în urmă, cum a răpit fetele, și recunoaște direct, fără menajamente și care i-au fost acțiunile inumane și monstruoase, deși și-a schimbat depoziția de mai multe ori pe parcursul anchetei.

Noile informații, oferite de anchetatori

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor despre alte două fete care ar fi fost răpite, violate, ucise și arse. Dublul asasinat ar fi fost comis de un presupus traficant de persoane, care ar fi comis faptele împreună cu un grup de prieteni, după cum relatează Gândul.

Dincă ar fi spus cum că are cunoștință despre faptul că, în anul 2005, două fete minore, provenite din familii defavorizate care locuiesc undeva la marginea orașului Craiova, ar fi fost răpite de un anume Ștefan, care le-ar fi violat, împreună cu mai mulți prieteni.

După consumarea presupusului viol, fetele ar fi fost omorâte, iar trupurile lor ar fi fost incinerate la o groapă de gunoi, potrivit declarațiilor lui Dincă.

Procurorii, judiciariștii Poliției Române se pare ar fi luat în serios declarațiile suspectului și au demarat o investigație. În acest sens, au fost verificate bazele de date cu persoane dispărute, anchetatorii au mers în zona în care acestea ar fi stat și au stat de vorbă cu localnicii, iar din toate aceste verificări a rezultat că victimele menționate de Dincă nu au existat, în realitate, niciodată.

Gheorghe Dincă a vorbit despre fetele care ar fi dispărut la Craiova, din 2005, inclusiv într-un interviu acordat, în premieră, pentru Gândul. Atunci, bărbatul a povestit că a fost audiat în legătură cu dispariția, la Craiova, a două tinere și că ar fi constatat la acea vreme că autoritățile încearcă să-l acuze de „toate crimele fără autor cunoscut.”

Dincă a mai menționat în interviu că, la momentul respectiv, era plecat în Italia, unde muncea în baza unui contract pentru o perioadă determinată.

Istoricul lui Dincă, pe scurt

Gheorghe Dincă a fost arestat în iulie 2019, după ce a fost acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, după ce a luat-o cu mașina la ocazie, a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ar fi ucis-o.

Cu toate că fata a reușit, la un  moment dat, să sune disperată la 112, autoritățile au intervenit abia 19 ore mai târziu, timp suficient pentru cel poreclit și „monstrul de la Caracal” să-i topească trupul într-un butoi din tablă.

Ulterior, bărbatul a fost acuzat că ar fi procedat în același mod și cu Luiza Melencu, o fată de 18 ani, care figura ca dispărută din aprilie 2019.