Info Actual

Info Actual > Politică > Godină, mesaj dur pentru Şoşoacă: „De grohăit poate orice porc”
Politică

Godină, mesaj dur pentru Şoşoacă: „De grohăit poate orice porc”

Godină, mesaj dur pentru Şoşoacă: „De grohăit poate orice porc”

Poliţistul scriitor, Marian Godină, şi-a ieşit din minţi. Acesta a avut o reacţie dură la adresa Dianei Şoşoacă după ultimul gest făcut de senatoarea Diana Şoşoacă.

După ce Diana Șoșoacă s-a afișat fără mască în mijlocul minerilor și le-a spus că pandemia a trecut, Godină nu s-a mai putut abține și a scris un mesaj dur senatoarei.

Marian Godină şi-a exprimat surprinderea faţă de faptul că Diana Şoşoacă are o mulţime de adepţi. Polițistul din Brașov a criticat stilul senatoarei, obişnuită cu scandalurile şi cu gesturile controversate.

Diana Şoşoacă, criticată de polițistul brașovean

„La o ştire despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară şi ameninţă cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate şi orice alţi superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să şi-o decline răcnind, nu stă la discuţii cu orice “muritor de rând”, ci doar cu persoane de rang înalt, te aştepţi să nu citeşti comentarii care să-i fie favorabile. Dar nu e chiar aşa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puţini, “are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume”, “e singura care luptă”, “e o adevărată patrioată” etc.

I-aş întreba şi eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admiraţie despre această persoană: E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să ameninţe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc? Singurul lucru de care ai nevoie să poţi face asta nu e curajul, ci lipsa simţului ridicolului. Să vii cu soluţii e mai greu, de grohăit poate orice porc”, a scris Godină pe social media.

Sursa foto: Digi24