Info Actual > Politică > Godină vs. Piedone. Scandal pe Facebook: Am 606 K de urmăritori? Am, așa este! Plus un polițist din Brașov!
Politică

Godină vs. Piedone. Scandal pe Facebook: Am 606 K de urmăritori? Am, așa este! Plus un polițist din Brașov!

Godină vs. Piedone. Scandal pe Facebook: Am 606 K de urmăritori? Am, așa este! Plus un polițist din Brașov!

Godină vs. Piedone. Primarul Sectorului 5 i-a transmis un mesaj cunoscutului polițist după ce acesta a publicat un vlog care l-a scos din sărite pe edilul Cristian Popescu Piedone.

Scandalul a început pe Facebook, loc în care polițistul și primarul se atacă reciproc.

Marian Godină spune că pe pagina de Facebook a primarului apar tot felul de conturi +18, apreciate de pe pagina lui Piedone.

Godină vs. Piedone. Poliţistul a făcut un vlog, pe care l-a postat pe Youtube, lucru care l-a deranjat pe primar, scrie Antena 3.

Marian Godină, despre Piedone: “Un primar cu mână de fier”

“Am descoperit azi de unde are primarul Piedone acea mână de fier, dar și că este un om căruia îi place să pună mâna la muncă, nu numai când e la primărie. De ce, veți afla din clip”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, răspunsul lui Cristian Popescu Piedone nu a întârziat să apară, evident, tot pe Facebook.

“Mister Marian Godina ,

Salutari din Sebastian, raspantie cu Ferentari! Prin Sector, cum ma știi din clipuri! Ca nu ne-am intersectat Ți-ai cumpărat casa la noi in 5? Sau… analizezi, cercetezi, investighezi?

Ce sa-ți spun…

Am mai schimbat una, alta…

Am făcut ce-am putut, am cheltuit ce ne-am permis, am mai făcut fericiti copii, bunici, părinți, adolescenți, pe colo și pe colo…

Dacă ai de gând sa te muți la NOI IN 5, ca observ ca-mi ești fan, fii bine venit! Domnul Dumnezeu cu tine, domnul polițist!

In rest? Toate bune? Merge vlogul?

Apropos: Mi-am plăcut “poliţist adjectiv”. Filmul, da. Educativ

“Ce treabă ai cu mine, domnule polițist? Ți-am dat peste cap viața, socotelile, urbea?”

Nu ți-am cosit in fata portii? Ți-am luat varul de pe gard?

Vorbesti despre Piedone ca sa ce?

Scrie domnule despre căpriori! Du-te in munți și vezi ce face mult prea haituita capra neagră!

Salvează ceva! Fii util pentru natura! Fa ceva pentru mediu, ca ne prăpădim, domnule polițist!

Vrei faima, aici, in eter? La ce bun? Te ajuta sa fii cineva in lumea virtuală? Vei fi fericit dacă, intr-o zi, vei avea sute de mii de like-uri?

Zici ca am 606 K de urmăritori? Am, așa este! Plus un polițist din Brașov! Sa trăiască, sa-i crească ratingul ca brandul

Am și doamne, așa-i!

Știi cum este… Unii cu steroizi in brand, sa tipe maieul, alții… silicon, botox… Funcție de starea emoțională, funcție de visuri și chiar de… vise! Nu cred ca trăim in țara uniformelor verzi, domnule polițist! Ori… poate ca domniei voastre nu va plac femeile frumoase? Nu-mi spuneti asta, rogu-va!

Domnule, da: Piedone este sexy și are și fane cu silicoane! (Le mai amendați și dumneavoastra, uneori, deseori, nu?) La sosea, monser, desigur! Pe dreapta, acolo cum va e legea!

Dar, știți, părerea dumneavoastra nu conteaza in peisaj! Nici părerea mea, desigur.

“Domnule polițist… Curios sunt: Îți face Piedone viața grea?”

Te deranjează un om aflat la sute de kilometri depărtare?

Vrei polemica? Vrei like-uri d-astea… pe barba si pe munca și pe viața lui Piedone?

La ce-ți trebuie, dom-ne? Te ajuta? Achiți RCA, curent, gaze mai lejer? Ce-ți trebuie like-uri d-astea de net? De ce ți le dorești? Crezi ca vei fi frumos dacă te pozezi, ulterior, cu ele? Șezi lin… Nu face! Asculta-l pe Piedone: Bucura-te de viața pământeană, domnule! Asculta un om, da de pomana, fii blând, mângâie un câine, citește Harap Alb, caută-l pe Hristos (la biserica și in cărți mari, nu groase) și mai ales… nu scrie amenzi sentimentale!

Cu respect, ma intrebi dacă-s însurat! Mai… de mai mulți ani!
Cu Iulia! (N-o știi…)

Apropos: Decât s-o lălăi pe net, oferă-i vreme doamnei tale! (Îmi amintesc când erai singur… Pe atunci, erai visător, te visai scriitor… ) Sa fiți fericiti! Ca sunteti tineri și frumosi!
In rest… toamna liniștita domnule polițist!Amenzi drepte sa dai! Sa fii drept! Sa fii exemplu pentru breasla și neam!
Tu îmi dorești viata in… răcoare! (Hai c-ai bifat-o și p-asta, pe aici Bravo! Acum… pozează și expediază Bun deal, nu? Ești mare, domnule! Te achiți repede)

Eu… ce sa-ți urez? Sunt pașnic! Dar, cum vine iarna acuș… zic din suflet: Sa ai omăt pe creasta… din ambele sensuri!
Cu drag

PS: Astea sunt singurele rânduri, singurele like-uri pe care ți le împrumut! Pentru ca intr-o zi, demult, ți-am citit o carte! Doar… d-aia îți răspund!

Altfel… Poți scrie și vorbi despre mama care m-a născut, poți sa o critici, poți face tot ceea ce vrei! Așa-i in țările libere! Dar episodul 2… nu mai vine!”, a scris primarul PPU-SL al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.