Info Actual > Politică > Grațiela Gavrilescu: Lăsați-ne copiii și bătrânii liniștiți! STOP ABUZURILOR!
Politică

Grațiela Gavrilescu: Lăsați-ne copiii și bătrânii liniștiți! STOP ABUZURILOR!

Grațiela Gavrilescu: Lăsați-ne copiii și bătrânii liniștiți! STOP ABUZURILOR!

Grațiela Gavrilescu, deputat PPU (social-liberal), a mărturisit că interzicerea cumulului pensie-salariu este o măsură care va afecta domenii importante precum educația și sănătatea.

Grațiela Gavrilescu, acuză măsurile adoptate de Guvern

Grațiela Gavrilescu, acuză măsurile adoptate de Guvern. Aceasta este de părere că aceste măsuri în domeniul muncii maschează de fapt eșecurile actualei administrații.

„Pentru că nu reușesc să elimine sinecurile strecurate în administrația centrală și în consiliile de administrație, plătite cu sume uriașe, vin cu astfel de măsuri, care afectează sistemul de sănătate și de învățământ? De piloși și politruci plimbători de hârtii în administrație, însă, nu ducem lipsă! Și, atunci, de ce am obliga statul să le tolereze, în detrimentul tinerilor, nemunca, incompetența și inutilitatea, până când împlinesc 70 de ani? Pentru că așa au promis niște obedienți, la Bruxelles? Eficiența guvernării nu stă nici în deturnarea pensiilor, nici în amânarea majorării lor și a alocațiilor! Căutați banii risipiți prin actele celor care au semnat pentru măști neconforme și izolete, pentru studii de fezabilitate, analize, proiecte și programe care nu folosesc nimănui, pentru consultanță la hoție și prostie! Lăsați-ne copiii și bătrânii liniștiți! STOP ABUZURILOR!”, spune Grațiela Gavrilescu.

Și toate aceste măsuri, făcute peste noapte și ignorând avizele și opiniile specialiștilor, nu arată altceva decât obediența guvernanților în fața „Înaltei Porți”.

Guvernanții pregătesc, peste noapte, ca hoții, terenul pentru pensionare

„Guvernul a scos din pălărie proiectul de lege privind unele măsuri pentru continuarea activității de către persoanele care îndeplinesc condițiile de pensionare, fără să țină cont de faptul că atât Consiliul Legislativ, cât și Consiliul Economic au dat avize negative.

Guvernanții pregătesc, peste noapte, ca hoții, terenul pentru pensionarea românilor la 70 de ani și furtul pensiei la care aceștia au dreptul, în condițiile în care speranța de viață este de 71 de ani.

Așa au primit firman guvernanții de la Înalta Poartă, când au depus PNRR, asta prestează. Nu s-au obosit să citească legea actuală, care este suficient de clară și corectă pentru profesioniștii adevărați, care pot și doresc să muncească și după împlinirea vârstei de pensionare. Pentru că, în sistemul de stat, avem mare nevoie de medici și profesori, pentru că este criză și de tehnicieni. Și acești oameni trebuie plătiți corect!”, mai arată deputatul umanist, potrivit Antena 3.