Lifestyle

Horoscop azi, 18 martie! O zodie va ieși în evidență. Se anunță nororc și mulți bani

horoscop-weekend-sursă: cespunastrele.ro
sursă foto: cespunastrele.ro

Weekendul începe cu vești bune din partea astrologilor. Se anunță foarte mari reușite, noroc și sănătate pentru unele zodii, însă nici concentrarea și buna înțelegere nu ar trebui să lipsească din comportamentul nativilor.  

Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte în ziua de astăzi, sâmbătă, 18 martie:

Berbec

Pentru ziua de astăzi, berbecii vor fi foarte creativi, vor avea multe idei ingenioase, însă aceștia vor avea nevoie de răbdare pentru a le pune în aplicare. Ar fi indicat să le noteze pe o agendă sau pe telefon, să se gândească bine la ele și să încerce să acționeze la momentul potrivit.

Taur

Astăzi, chiar dacă e sâmbătă, taurii au de lucru, au proiecte dși idei de dus la bun sfârșit, însă se pare că nu este ziua lor norocoasă. Astrele spun că sunt mari șanse mari ca o problemă din cadrul familiei să îi ocupe tot timpul.

Gemeni

Gemenii vor fi petrecăreți, sufletul petrecerii! Acești nativi vor ieși cu prietenii și se vor simți bine, în largul lor, însă nu ar trebui cu acest prilej să plece urechea la ce spun ce alții, la bârfe și discuții. S-ar putea ca în perioada următoare să se rupă niște relații cu unii oameni tocmai din aceste cauze.

Rac

Prin mintea racilor va trece astăzi un gând să investească o sumă considerabilă de bani într-un anumit lucru pe care și-l dorea de mult. Însă, astrele sugerează faptul că astăzi nu ar fi chiar un moment potrivit, iar racii ar trebui să se concentreze mai mult azi pe familie.

Leu

Leii sunt urmăriți de gânduri rele și se simt prost dispuși. Tocmai de aceea, aceștia pot astăzi să se certe cu un bun prieten. Nici deciziile nu prea vor fi tocmai cele corecte, potrivit astrelor, căci vor avea unele urmări nefavorabile.

Fecioară

Nativii fecioară au astăzi o stare foarte bună, se simt bine și sunt împăcați. Nici pe partea financiară nu vor sta rău deloc. Totuși, astrele sugerează faptul că astăzi este timpul să se focuseze mai mult pe persoana iubită.

Balanţă

Astrele spun că astăzi nu este o zi benefică pentru ca balanțele să pornească într-o călătoriile, căci necazurile se pot ivi la orice pas. Pentru moment, acestea pot să petreacă timpul cu prietenii, să iasă la petreceri și să se simtă bine aproape de casă.

Scorpion

Nativii săgetător sunt astăzi în impas. De data aceasta se pot certa destul de grav cu un membru al familiei sale, iar situația se va dovedi destul de greu de gestionat. Astrele susțin că aceștia ar trebui să trateze acest conflict, în primul rând, cu calmitate și să încerce să fie cu capul pe umeri.  

Săgetător

Astăzi a venit ziua în care săgetătorii se vor focusa pe lucrurile bune din viața lor, la aspectele pozitive. Nu e timp azi ca acești nativi să se gândească la vreun lucru negativ, la ceva ce nu ar merge bine.

Capricorn

Capricorni vor fi puțin iritați la început de weekend, căci orice lucru mărunt ce nu le este pe plac le poate strica buna dispoziție și chiar toată ziua. De aceea, ar trebui să încerce din răsputeri să se concentreze pe alte amănunte, care să le distragă atenția de la impedimente.

Vărsător

Pe nativii vărsător îi paște norocul astăzi, căci stau foarte bine pe plan financiar, domeniu în care le merg toate ca pe roate. Pe de altă parte, relația sentimentală este cea problematică, căci pot apărea unele discuții în contradictoriu pe diverse teme.

Peşti

Peștii vor fi astăzi extrem de energici, vor avea planuri pe care le vor duce la bun sfârșit cu mare succes. Pe partea amoroasă, astăzi a venit vremea să vorbească mai mult cu partenerul, să discute ce probleme au și le găsească rezolvarea, scrie observatornews.ro.