Lifestyle

Horoscopul lunii martie! Cele mai norocoase zodii la început de primăvară

horoscop primavara martie 2023 (sursă foto: ce-spun-astrele.ro)
sursă foto: ce-spun-astrele.ro

Astăzi este 1 martie, prima zi de primăvară din acest an, iar astrele vin cu vești bune pentru anumite zodii din horoscop. Unii nativi vor începe acest sezon cu foarte mare succes, căci luna aceasta se anunță a fi una extrem de propice.

Este timpul acum pentru unele zodii să se elibereze de trecut și să se concentreze mai mult pe viitor, pe ceea ce urmează, pe planurile lor. Astrele spun că dacă acest lucru se va îndeplini, lucrurile vor merge ca pe roate.

Luna martie 2023. Horoscop

Mai jos se regăsește fiecare zodie în parte și ce spune horoscopul despre cele ce urmează să se întâmple în luna martie 2023.

Berbec

Acești nativi se pare că se vor concentra mult mai mult pe ceea ce înseamnă starea lor de sănătate. Vor începe să abordeze un stil de viață mai sănătos, fie din punct de vedere al alimentației, fie se vor înscrie la o sală de fitness.

În ceea ce privește cariera, astrele vorbesc despre foarte multe provocări ce se arată în viitorul apropiat, însă cu puțină concentrare și interes, acestea se vor rezolva foarte rapid. După ziua de 17 martie chiar, există șanse foarte mari ca situația materială se îmbunătățească.

Taur

Pentru nativi taur, luna martie vine cu o doză foarte mare de creativitate, vor fi foarte inspirați, iar imaginația le va fi foarte bogată. În plus, aceștia își vor extrage energia și starea de bine din timpul petrecut cu prietenii, o activitate pe care acești nativi se vor concentra foarte mult în zilele următoare.   

Taurii vor mai trebui acum să se concentreze și pe lăsarea trecutului în urmă, căci viitorul are foarte multe surprize pentru ei. Este nevoie doar de un strop de răbdare. Pe partea de carieră, taurii vor începe să se bucure de roadele muncii lor, vor avea din ce în ce mai mult succes dacă în perioada anterioară au fost harnici și devotați.

Gemeni

Pentru gemeni, începutul primăverii nu se arată foarte bine. Din punct de vedere emoțional, acești nativi se pot simți singuri, izolați de restul oamenilor. Însă de la jumătatea lunii încolo, situația se va îndrepta, mai ales că altele vor fi prioriățile. Luna noua din data de 21 martie va avea un impact asupra acestor nativi, mai ales pe partea de carieră. Se anunță un eveniment extrem de important.  

Astfel, provocările vor cam fi la orice pas, însă cu puțină atenție, se poate face față oricărei situații dificile. Nici în ceea ce privește bugetul, nativi gemeni nu vor fi foarte liniștiți. Astrele spun că va fi necesar ca aceștia să fie mai cumpătați și mult mai atenți cu cheltuielile.

Rac

Spre deosebire de gemeni, racii vor fi foarte liniștiți în luna martie. Va fi o perioadă extrem de benefică în care acești nativi se vor bucura de tot ceea ce înseamnă viață, tot ceea ce îi face fericiți.

Și din punct de vedere al carierei, pentru raci se anunță doar vești bune, asta chiar dacă în prima jumătate de lună pot apărea câteva tensiuni. Însă totul se va rezolva cu bine, iar recompensa va fi una pe măsură.

Leu

Nativii din zodia leu vor fi extrem de energici la început de primăvară, iar asta le va oferi foarte multe oportunități. Chiar și așa, acest entuziasm ar trebui puțin controlat. Leii sunt sfătuiți acum să aibă mare grijă cui îi destăinuiți cele mai ascunse secrete, căci mai multe astfel de informații mai puțin ascunse în ceea ce privește viața personală vor putea ieși la iveală.

Pe partea de venituri, leilor le va merge foarte bine, tocmai pentru că au foarte multă energie și se vor ține de treabă. Pentru unii dintre ei chiar vor apărea numeroase oportunități de dezvoltare pe plan profesional.

Fecioară

Încrederea este cuvântul-chie pentru nativii fecioară în luna martie. În plus, mintea lor va fi una mult mai limpede, iar ideile vor veni mult mai ușor. Problemele vor fi rezolvate mult mai ușor, cu mult calm și răbdare pe măsură.

La locul de muncă, fecioarele vor fi mai deschise, se vor bucura mai mult de prezența colegilor, îi vor aprecia mai mult și vor lua mai în serios sfaturile și învățăturile pe care le primesc. Asta pentru că va fi nevoie. Pe plan spiritual, va fi necesar pentru fecioare să se cunoască mai mult, iar oamenii din jurul lor vor contribui la acest lucru.

Balanță

Balanțele vor fi mult mai focusate pe rezolvarea de probleme, căci până acum s-au adunat destul de multe. Nu mai e timpul să le ignore, ba din contră. Acestea trebuie acum soluționate.

Ceea ce le surâde, totuși, acestor nativi este dragostea, căci au mari șanse să-și găsească jumătatea dacă nu se află deja într-o relație. Astrele specifică faptul că, în timp ce se vor concentra pe relaxare și timp liber, vor întâlni o persoană specială pe neașteptate.

Scorpion

Ei bine, pentru nativii scorpioni, horoscopul lunii martie spune că vor fi mai emoționali ca niciodată. Anxietatea va fi la ordinea zilei, iar rezolvarea se poate regăsi tocmai la o persoană dragă, fie că vorbim de un iubit/ o iubită, fie un prieten sau un membru al familiei.

Din aceste motive, se pare că pe plan financiar nu le va merge forte bine. Nu se pot concentra suficient, iar asta le va da foarte multe bătăi de cap acestor nativi. Există posibilitatea să apară tensiuni legate de bani, mai ales dacă este asociat într-o afacere.

Săgetător

Pentru acei nativi din zodia săgetător care nu sunt implicați într-o relație, ultima parte a lunii martie este benefică în ceea ce reprezintă începerea unei noi legături amoroase.

În plus, aceștia vor fi plini ne energie și entuziasm, iar greutățile cotidianului nici nu se vor mai resimți către acești nativi. Pentru a mai „amortiza” această doză mare de energie, săgetătorii sunt sfătuiți acum să apeleze la sport, la mișcare fizică.

Capricorn

Oportunitățile se vor ține scai de acești nativi la locul de muncă, iar acest factor le va aduce foarte mult succes, căci capricornii se vor descurca foarte bine în această perioadă, iar problemele de vor rezolva foarte repede și ușor.

Spre sfârșitul lunii, pentru capricornii singuri va exista oportunitatea să cunoască pe cineva cu care să înceapă o relație amoroasă. Chiar dacă poate părea o întâlnire neașteptată, se poate dovedi ceva foarte serios, cu mari șanse să reziste mult timp pe viitor.

Vărsător

După o perioadă mai grea, nativi vărsător se vor bucura de o perioadă mai liniștită, în care lucrurile se vor aranja mai bine ca până acum. Aceștia vor avea, în plus, și mai multă energie și vor îndeplini chiar mai multe sarcini decât până acum, când ritmul a fost unul puțin mai lent.

În schimb, vor apărea tensiuni și probleme la locul de muncă, însă nu le veți putea rezolva până nu vă luați o scurtă pauză, câteva zile de relaxare în care să vă bucurați puțin de timpul liber.

Pești

Romantismul va fi sentimentul ce va predomina luna martie în ceea ce-i privește pe nativii pești. În ciuda zbuciumului de zi cu zi, aceștia vor reuși să găsească timpul necesar pentru a se bucura de prezența persoanelor dragi cu care vor petrece mai mult timp de calitate.

Peștii vor fi și mai îndrăzneți în luna martie, mai ales la locul de muncă. Vor face astfel multe progrese și se vor arăta extrem de încântați de orice oportunitate care li se arată, scrie kanald.ro.