Lifestyle

Horoscop de Mercur retrograd! Cum te prinde finalul acestei săptămâni

horoscop sursă foto: doctorul zilei
Credit imagine: Doctorul Zilei

Mercur retrograd și-a intrat în drepturi sub semnul Taurului. Se apropie încetul cu încetul de final, dar asta nu înseamnă că nu a afectat puternic nativii celor douăsprezece zodii.

Iar ultimele zile în care planeta Mercur a intrat în retrograd sunt cu atât mai intense pentru noi. Aceste ultime zece zile, ultima sută de metri, sunt mai prielnice decât oricare altă perioadă pentru descoperiri și chiar revelații în ceea ce privește relațiile, dorințele personale și chiar și drumul în carieră.

Berbec

Deși ți-ar plăcea să tragi direct, a fi prea formal sau direct te poate împiedica să faci progrese astăzi. În schimb, adoptați o abordare mai dezinvoltă și mai agilă. Poate că presupuneți că discuțiile sunt doar o pierdere de timp, mai ales atunci când intenționați să vă grăbiți spre linia de sosire. Dar, de fapt, este o strategie inteligentă pentru a încetini și a consolida o conexiune. Dați-le timp oamenilor să se înmoaie și să se obișnuiască cu dumneavoastră. Odată ce se va întâmpla acest lucru, ei vor întreba ce aveți nevoie să facă.

Taur

Pe măsură ce Luna alunecă prin a zecea ta casă a autorității, concentrează-te pe conectarea cu persoanele care îți pot oferi un avantaj. Luați din nou legătura cu un fost coleg de serviciu care a trecut mai departe și care dă lovitura în liga mare. Sau DM influenceri, potențiali parteneri, freelanceri… oricine are setul de abilități pentru a împinge un proiect la nivelul următor. Deși s-ar putea să fie nevoie să negociați o înțelegere neortodoxă pentru a vă asigura sprijinul pe care îl căutați, nu puneți prea mult accent pe cifre acum. Începeți această conversație cu o minte deschisă și vedeți ce se întâmplă.

Gemeni

Te asculți pe tine însuți și auzi un refren familiar, Gemeni? Dacă repeți aceleași plângeri de mult prea mult timp, pune pauză. Fie schimbați complet subiectul, fie schimbați unghiul din care îl abordați. În loc să trăncănești despre o situație anevoioasă, concentrează-te pe rezolvarea problemelor și pe strategii de adaptare. Iar atunci când pur și simplu TREBUIE să vă descărcați, alegeți un confident care este la fel de concentrat pe găsirea de soluții, sfătuiește revista Elle.

Rac

Poți atrage pe cineva în flirt fără să te gândești prea mult astăzi, datorită prezenței Lunii în seducătoarea ta casă a opta. Chiar dacă pentru tine este doar un flirt benign, nu presupune că sentimentul este reciproc. Ai putea lovi o țintă neintenționată chiar între ochi (sau în altă parte!) cu săgețile lui Cupidon, iar ruperea vrăjii tale senzuale ar putea fi mult mai încurcată decât îți imaginezi. Scutește-te de probleme și îndreaptă-ți farmecele într-o direcție mai deliberată. Dacă te concentrezi pe cineva de care ești atras, victoria va fi mai dulce pentru toți.

Leu

Anunţ planetar de astăzi: Relațiile sunt o stradă cu două sensuri, Leu. Te-ai întins la nesfârșit cu o anumită persoană și nu ai primit prea multe în schimb? Fă un pas înapoi și oferă-le o oportunitate de a răspunde reciproc. Oricât de mult ți-ai dori să petreci timp cu ei, este mai bine să nu pari prea lipicios. Niciun Leu mândru nu își dorește asta! În plus, dacă continui să faci pe urmăritorul, s-ar putea ca ei să bată în retragere. În schimb, încercați să vă creați o viață atât de delirant de uimitoare încât oamenii nu se pot abține să nu-și dorească o mică parte din ea.

Fecioară

Ești forțată să joci din nou rolul singurului adult din încăpere, Fecioară? Deși EȘTI pricepută să joci acest rol, ai putea împiedica pe altcineva să își ascută abilitățile de lider. Cu Luna în sectorul tău de servicii în cuadratură cu Mercur în tărâmul tău de creștere, încearcă să treci dincolo de modul tău de operare util și rezistă impulsului de a te oferi voluntar pentru datorie.

Ar putea fi greu să nu ridici mâna, dar presupușii leneși ar putea să-ți dea un șoc dacă se ridică în picioare. Nu există decât o singură cale de a afla!

Balanță

Ești obosit de jocuri și nu vrei nimic mai mult decât să fii sincer cu cineva. Dar nu-i poți învinovăți dacă vor să păstreze un aer de mister. Este posibil ca tu să fii cel care a început acest joc al camuflajului și al pumnalului, rămânând tu însuți sub acoperire? Dacă vrei ca lucrurile să se schimbe, s-ar putea să fie nevoie să te expui. Spuneți foarte clar că sunteți interesată acum. Dacă nu ieși din ascunzătoare, obiectul afecțiunii tale ar putea să renunțe și să treacă mai departe.

Scorpion

Vrei să rămâi în zona de confort a cercului tău interior de familie și prieteni în timp ce Luna se cuibărește în confortabila ta casă a patra. Curățați cu grijă lista de invitați pentru activitățile de astăzi. Casa Scorpionului este locul perfect pentru planurile din această seară. Invită-ți echipa de bază la cină, la o seară de jocuri sau la un dansathon improvizat. Păstrați o atmosferă discretă, astfel încât să nu vă simțiți presat să vă distrați. Toată lumea va fi fericită să aducă ceva.

Săgetător

Este posibil ca un prieten sau un coleg să facă astăzi o cerere pe care nu ești dornic să o îndeplinești. Poate că le datorezi o favoare, dar asta nu înseamnă că te simți confortabil cu aceasta anume. Nu spune da din simțul datoriei, Archer. Întoarce-te la ei cu o contraofertă. Poate că ai putea să le dai o mână de ajutor la altceva sau să le oferi o altă formă de sprijin în acest proiect. Când veți discuta împreună, veți putea găsi o soluție reciproc avantajoasă.

Capricorn

What’s the rush, Capricorn? Today’s planetary picture encourages you to slow down and enjoy a more sensually pleasing pace. Why race to the finish line when you can savor the journey instead? Everywhere you look, there are spring flowers just waiting to be smelled. Silence your phone and keep it in your pocket or bag when you’re chatting with people. Make a point of being fully present in the moment. Even passing exchanges and brief meetups will be fulfilling when you try this approach.

Vărsător

Cu Luna care trece prin Vărsător, aceasta va fi o zi electrică pentru tine. Există un proiect care fierbe la foc mic? Treceți-l în față și dați drumul la căldură, astfel încât să îl puteți duce în etapa următoare. Acest lucru ar putea necesita să aveți o ședință cu cineva pentru a cere sfaturi. Invitați-i la un prânz sau la o cafea, astfel încât să le puteți cere părerea. Aveți planuri pentru seara? Deschideți lista de invitați pentru a introduce câteva fețe noi în amestec. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, așa cum vă place vouă!

Pești

Adepții și cunoscuții online nu-ți refac rezervele așa cum o face echipa ta de suflet. Deconectați-vă astăzi de pe rețelele de socializare și concentrați-vă cu atenție asupra cercului vostru interior. Dacă ai fost absent în ultima vreme, cere-ți scuze, dar nu te complace în vinovăție când poți petrece acel timp prețios legând prietenii tăi. Oricum, ești ocupată la fel ca noi, restul oamenilor. Dacă te-ai înecat în muncă sau ai fost preocupat de griji, informează-ți echipa despre starea ta emoțională. Sprijinul merge în ambele sensuri.