Lifestyle

HOROSCOP. Nu îți găsești alesul? Motivul se poate afla în astre

HOROSCOP. Nu îți găsești alesul? Motivul se poate afla în astre
Credit imagine: sky.com

Pentru mulți oameni, viața amoroasă este un subiect complicat și adesea dureros. Cu atât mai mult în ultimul timp, când pare că avem multe opțiuni, dar puține dintre ele se potrivesc cu adevărat nevoilor noastre.

În plus, există și probleme de ordin astorlogic pe care poate nu le luăm suficient de în serios. Fie că ne apropiem de zodii incompatibile fără a ne lua niște măsuri de precauție sau că nu ne-am explorat îndeajuns propriile probleme de relaționare, s-ar putea ca motivul neîmplinirii noastre amoroase să fie scris în stele. Iată trăsăturile pe care trebuie să le iei în calcul în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii sunt adesea foarte siguri pe ei, ceea ce este o însușire dezirabilă, dar poate duce și la multă impulsivitate. Din acest motiv, partenerul tău ar putea simți că nu-i iei dorințele suficient de în serios și că acționezi doar în funcție de propriul instinct, uneori cu rezultate dezastruoase. Sfatul nostru este să-ți educi răbdarea și să-ți asculi partenerul în mod activ, mai ales dacă el este nativul unei zodii mai fixe, cu o înclinație către calm și conmtemplație.

Taur

Taurii riscă de multe ori să fie mult prea fixiști și comozi. Deși nu este recomandat să-ți renegi autenticitatea, iar o sesiune de bungee jumping, de exemplu, s-ar putea să nu fie cel mai firesc lucru pentru tine, ieșirea din zona de confort este imperios necesară pentru a te dezvolta alături de persoana iubită.

Gemeni

Cea mai cunoscută problemă a Gemenilor, în special în relațiile de dragoste, este nevoia constantă de stimuli. Atunci când lucrurile încetinesc, așa cum este obișnuit în cele mai multe relații amoroase, Gemenii tind să se plictisească și să-și ia tălpășița. Secretul aici este ca tu și partenerul să ajungeți la un compromis: o noapte în oraș poate să fie contrabalnsată de o zi de duminică petrecută acasă, cu Netflix în față.

Rac

Racul este sensibilul zodiacului. Așadar, cea mai mare problemă a lui în cuplu poate fi că alege să sufere în tăcere atunci când partenerul face ceva greșit. În acest fel, resentimentele se adună și pot să explodeze într-o ceartă plină de lacrimi și reproșuri. Sfatul specialiștilor este acela de a comunica, atât de calm pe cât se poate, ce lucru ți s-a părut deranjant, la scurt timp după ce acel lucru s-a întâmplat.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru vanitate și nevoia de validare. Din acest motiv, este ușor să se simtă neapreciați de un partener care este puțin mai timid sau mai rezervat. Chiar dacă uneori poate fi vorba pur și simplu de o nepotrivire de caracter, poți încerca să faci lucrurile să meargă înainte de a te da bătut. Pentru asta, îți recomandăm să-i oferi și tu multă asigurare partenerului tău. Dacă se va simți în largul lui, cresc șansele să îți ofere acea dulce validare de care ai nevoie.

Fecioară

Fecioarele sunt semne de Pământ, ceea ce le face adesea fixiste, perfecționiste și predispuse la anxietate. Din aceste motive, un partener de viață poate să simtă că e dificil să facă față tuturor nemulțumirilor de sine pe care Fecioara le are. Ce îți recomandăm în cazul ăsta? Ca și la Taur, să ieși din zona de confort și, mai ales, să faci alături de partener multe activități care nu necesită precizie. Mergeți să faceți graffiti (pe un perete făcut special pentru asta, desigur). Urcați pe munte. Orice pentru a te detașa de mediul competitiv în care trăiești și lucrezi.

Balanță

Balanțele sunt iubitoare de artă și de frumos. Ceea ce ar putea duce la niște probleme cu cheltuielile. Este recomandabil să aveți o parte din fonduri la comun, iar cealaltă parte să fie administrată individual. Astfel, partenerul de cuplu nu va avea cum să-ți reproșeze că ai cheltuit din banii comuni pentru un compleu care ți-a făcut cu ochiul din vitrina magazinului.

Scorpion

Cea mai mare problemă a Scorpionului este că poartă pică. Dacă cineva te-a călcat pe coadă, s-ar putea să dureze ani până să iei măcar iertarea în considerare. Și la fel ca și la Rac, tinzi să păstrezi aceste informații pentru tine. Te asigurăm, este eliberator să-i spui partenerului atunci când îți greșește cu ceva.

Săgetător

Săgetătorii au mult dor de ducă. Deși ideal e să îți găsești pe cineva cu aceeași pasiune, noi îți recomandăm și să apreciezi din când în când traiul liniștit. Până la urmă, și asta poate fi o formă de a adăuga varietate vieții.

Capricorn

Deși te apreciem pentru cumpătarea financiară de care dai dovadă, Capricornule, este de preferat să ai și mâna largă din când în când. Dacă simți că tu și partenerul ați avea nevoie de o ieșire efervescentă în oraș, îți recomandăm ca măcar o dată pe lună să nu te uiți la bani. Altminteri, o viață petrecută doar între patru pereți poate deveni mnootonă cu ușurință.

Vărsător

Cel mai important aspect la care trebuie să lucrezi este stabilirea unui atașament. Chiar dacă ai multă nevoie de spațiu personal și mult timp dedicat meditației, îți poți informa partenerul de nevoile tale, astfel încât să nu se simtă neglijat.

Pești

Oricât de mult ai fi apreciat pentru firea ta romantică și visătoare, s-ar putea ca partenerul să aibă nevoie de mici momente de respiro. Recomandarea noastră este să vezi acester momente doar ca pe o cale de a vi se face dor unul de altul și nu ca pe un abandon.