Diverse

Iată cât de dulce e Bella Esmeralda, micuța lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez! „Mica mea mare binecuvântare”. Foto

Iată cât de dulce e Bella Esmeralda, micuța lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez! „Mica mea mare binecuvântare”. Foto

După o perioadă cumplită, cauzată de decesul bebelușului, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au liniștit. Le-au arătat-o tuturor pe micuța Bella Esmeralda.

A trecut tot ce a fost mai rău pentru Cristiano Ronaldo și soția sa, Georgina Rodriguez. Fetița s-a născut prematur în aprilie alături de frățiorul ei care, din nefericire, a plecat într-o lume mai bună. Celebrii părinți au fost distruși, dar Bella Esmeralda le-a dat forța să meargă mai departe.

„Bella Esmeralda. Mica mea mare binecuvântare”

Recent, mămica a postat o imagine delicioasă cu fetița, în timp ce doarme fără nici un fel de griji. Georgina a scris și un comentariu care spune totul despre ceea ce înseamnă pentru ea: „Bella Esmeralda. Mica mea mare binecuvântare”.

Bella mai are o surioară la fel de frumoasă, Alana, în vârstă de patru ani. De asemenea, Ronaldo este tatăl unui băiat în vârstă de 11 ani, Cristiano JR, cu o femeie al cărei nume fotbalistul nu l-a dezvăluit, și doi gemeni în vârstă de 4 ani, Mateo și Eva. Cei doi au venit pe lume în 2017, fiind născuți de o mamă surogat.

„Suntem devastați de această pierdere”

Ronaldo a fost cel care anunțat în aprilie decesul băiatului, la puțin timp după naștere. „Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte.

Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe rețelele de socializare.

Cum l-a cunoscut pe Cristiano

Cu ceva timp în urmă, Georgina a povestit cum l-a cunoscut pe sportiv și ce a atras-o la el. „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins.

Prima întâlnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxantă, în afara mediului de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, a declarat Georgina Rodriguez.

Sursă foto: okmagazine