Lifestyle

Ies la iveală metodele de antrenor ale lui Mouratoglou, idolul lui Halep: „Dar nici nu îți poți imagina ce a făcut cu mine…”

Ies la iveală metodele de antrenor ale lui Mouratoglou, idolul lui Halep: „Dar nici nu îți poți imagina ce a făcut cu mine…”

După ce Simona Halep a fost găsită pozitiv la testul anti-doping, au început să iasă la iveală lucruri necunoscute despre Patrick Mouratoglou.

De când sportiva noastră are probleme mari, celebrul ei antrenor a început să fie criticat tot mai mult de fanii sportivei, iar acum au ieșit la iveală metodele de pregătire, care nu sunt tocmai ortodoxe.

Ies la iveală metodele de antrenor ale lui Mouratoglou: „Dar nici nu îți poți imagina ce a făcut cu mine…”

O fostă jucătoare face acuzații incredibile despre omul în care sportiva româncă are încredere oarbă. Simona Halep a fost fermă în declarații, susținând cu ceva timp în urmă că „Totul este Mouratoglou”.

În 2020 însă, într-un interviu sportiva Aravane Rezai s-a plâns, în anul 2020, de relația ei cu actualul antrenor al Simonei Halep, afirmând că era extrem de posesiv și nu-și asuma nici o responsabilitate. Cei doi au avut o colaborare în anul 2009.

„Îți promit că vei ajunge în Top 10. Trebuie să mă asculți”

„Uneori era prea posesiv. Și nu își asuma responsabilitățile. A făcut presiuni asupra mea ca să-mi înfrunt părinții. M-a pus față în față cu ei pentru ca el să obțină ce dorea: control total. Voia să obțină rezultate și nu-i păsa în ce fel le obținea.

Îmi zicea «Îți promit că vei ajunge în Top 10. Trebuie să mă asculți». Am avut încredere totală în el. Dar nu e bine ca un bărbat să pună o fată tânără împotriva tatălui ei, în timp ce el stă și se uită. E un om pasionat de tenis, dar nu aș pune că e un mare antrenor. E un foarte bun om de afaceri”, declara Aravane Rezai, citată de Gsp.

„Eram ca într-o închisoare”

Jucătoarea nu s-a oprit aici și a punctat și faptul că antrenorul îi cerea să facă pregătiri chiar și în ziua meciului și niciodată nu se gândea la accidentări. Situația escaladase mult prea mult, iar sportiva spunea că a ajuns să se simtă ca la închisoare. I când am câștigat turneul de la Madrid… Abia mâncam, doar beam un pahar de lapte pe zi. Nici nu mâncam micul dejun. Abia puteam ridica telefonul.

Eram ca într-o închisoare. Mă trezeam la 06:00 și alergam o oră sau două ore. Mă punea să fac exerciții chiar înainte de meci. Era prea mult. Oamenii din echipa lui, doctori sau nutriționiști, îi spuneau că mă voi accidenta dacă va continua în acest fel. Iar el le spunea că nu îi pasă.

„Pentru fiecare meci mâncam doar foarte puțină salată. Aveam doar un pahar de lapte și salată în stomac”

Și nici nu-i păsa de sănătatea mea mentală. Punea multă presiune pe mine. Eram foarte slabă. Pentru fiecare meci mâncam doar foarte puțină salată. Aveam doar un pahar de lapte și salată în stomac. Nu mă lăsa să mănânc mai mult. Spunea că trebuie să slăbesc, dar nu se putea așa. Când lucram cu el, auzeam «Patrick tocmai a câștigat alt turneu». Asta e tot ce dorea, să fie cunoscut”, s-a destăinuit Aravane.