Lifestyle

Îl mai țineți minte pe Aurel Moldoveanu? Acum are o „nouă față”. Este de nerecunoscut. FOTO

Îl mai țineți minte pe Aurel Moldoveanu? Acum are o „nouă față”. Este de nerecunoscut. FOTO

Îl mai țineți minte pe Aurel Moldoveanu? Acum are o „nouă față”. Este de nerecunoscut. A intrat într-un con de umbră. Cu toate acestea, cântărețul are fanii săi, care sunt alături de el, orice s-ar întâmpla.

Aurel Moldoveanu are 60 ani, dar, din pozele postate pe pagina sa de Facebook, este de nerecunoscut. Fața pe care o are acum pare că nu are nimic în comun cu fața cu care a venit pe lume.

Aurel Moldoveanu şi-a şocat fanii cu ultima sa apariţie - WOWBiz

Se pare că Aurel a apelat la medicul estetician. Iar rezultatul este de-a dreptul remarcabil. Pare să-şi fi întins mult pielea pe faţă, ascunzând orice urmă de rid. În plus, a slăbit enorm, iar acest lucru îi schimbă şi mai mult înfăţişarea.

Fanii săi au apreciat noul look. Dar au fost mulți care i-au adus injurii. Criticile au curs asupra cântărețului, însă acesta pare mulțumit cu noua sa înfățișare. Mulţi i-au reproşat aspectul nenatural, însă la fel de mulţi s-au arătat plăcut surprinşi de întinerirea peste noapte.

Aurel Moldoveanu, dependent de medicul estetician. Artistul a ...

A devenit tată la 59 de ani

Se pare că anul 2019 a fost unul foarte important pentru Aurel Moldoveanu. Cântărețul s-a căsătorit în secret și a devenit tata. Anunțul a venit abia la 7 luni de la nasterea fiului său.

Aurel Moldoveanu a devenit tată, pentru prima oară, la vârsta de 59 de ani. Artistul are un fiu în vârstă de 7 luni. Anuntul a fost facut de cântăreț în cadrul unui concert de-al său. Fanii au fost în extaz la auzul acestei vești și au aplaudat frenetic minute bune.