Diverse

Ilie Năstase, ghinionistul. Poliția nu a vrut să spună clar cu ce alcoolemie l-a prins când conducea

Ilie Năstase, ghinionistul. Poliția nu a vrut să spună clar cu ce alcoolemie l-a prins când conducea

Fostul mare sportiv, Ilie Năstase, trece printr-o perioadă grea. După scandalul recent cu soția, acum a călcat din nou pe bec. S-a urcat din nou băut la volan, iar polițiștii l-au depistat.

Potrivit informațiilor, Ilie Năstase a fost oprit de oamenii legii în sectorul 1 al Capitalei, în zona de nord, unde sunt mai multe localuri și cluburi. Polițiștii l-au testat cu etilotestul și așa s-a descoperit că afaceristul avea o alcoolemie „de până la 0,40 la mie”, după cum a comunicat evaziv Poliția. În fapt, alcoolemia a fost de 0,22 mg/l alcool în aerul expirat. Fostul sportiv s-a supus, fără să comenteze. Acesta a participat la evenimentul „Caesar Luxury Summit”, unde a băut și un pahar cu ceva alcool.  Dar nu se poate spune că era beat.

Ilie Năstase are permisul suspendat pentru 90 de zile

După ce a discutat cu polițiștii, Ilie Năstase a înțeles că a greșit, iar aceștia i-au dat o amendă în valoare de 1305 lei. De asemenea, afaceristului i s-a reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis autoritățile.

Este ciudat faptul că Poliția nu a vrut să scrie în comunicat, ca de obicei, cu ce alcoolemie a fost depistat șoferul Ilie Năstase, consemnând evaziv că aceasta era „de până la 0,40 mg/l alcool…”. Evaziv, pentru că cei care nu sunt șoferi și nu cunosc legea pot înțelege că fostul tenismen era beat și a comis o faptă penală. A fost o dată într-o situație de acest fel, când a avut și o altercație cu polițiștii de la Rutieră.

Ioana Năstase spune că s-a despărțit definitiv de Ilie

Cu câteva zile în urmă, între Ioana și Ilie Năstase a izbucnit un scandal, în urma căruia bruneta spune că ruptura este definitivă. S-a vehiculat și ideea că Ioana ar fi plecat cu două milioane de euro, dar atât Ilie cât și soția sa au dezmințit acest zvon. Ioana susține că din nou Ilie ar fi jignit-o, apoi a plecat de acasă fără să spună unde.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. (..) Eram la munte. Ne-am întors luni, pe zi. Seara am plecat spre Constanța. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți.

„În loc de „bună dimineața” mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare”

„Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineață, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fața geamului, bineînțeles că în loc de „bună dimineața” mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (..).

Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora două-trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se va întoarce, să plecăm din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treabă aici”, a declarat Ioana Simion, citată de Viva.

Sursă foto: cancan