Actual Diverse

O tânără a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni. La volan se afla de un polițist neatent

O tânără a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni. La volan se afla de un polițist neatent
Gherla Info

Un accident halucinant a avut loc în dimineața zilei de joi, 17 noiembrie 2022. Chiar la o trecere de pietoni, din localitatea Gherla, județul Cluj, o tânără care traversa regulamentar strada, a fost lovită de o mașină.

Nu este prima dată când se întâmplă un astfel de accident în România doar că și de această dată (nu este primul) surpriza este șoferul care a făcut accidentul este un polițist aflat în afara orelor de serviciu.

Halucinant cum o tânără a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Surpriza a fost șoferul polițist

Joi dimineață în jurul orei 07.35, pe strada Bobâlna din Gherla s-a înregistrat un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei tinere fete.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de colegii polițistului șofer, rezultă faptul că o tânără în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, tot polițist, dar care se afla în timpul liber.

Polițiștii au anchetat polițistul și au spus ulterior presei că șoferul coleg nu a consumat alcool, dovadă fiind alcooltestul.

Locul unde s-a produs accidentul. Foto: Gherla Info (Ovidiu)

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, potrivit informațiilor furnizate de Poliție.

„În cursul dimineții de azi, în jurul orei 07.35, pe strada Bobâlna, din municipiul Gherla s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea și transportarea unei persoane la o unitate medicală. 

Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de polițist.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Pe cauza dată sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.