Actual Diverse

Iluzionist celebru amenință cu moartea pe Putin, avertizează pe Xi Jinping și o ieșeancă își caută vrăjitoarea perfectă. Video

Iluzionist celebru amenință cu moartea pe Putin, avertizează pe Xi Jinping și o ieșeancă își caută vrăjitoarea perfectă. Video

Dacă ne uităm de undeva de sus la ce se întâmplă pe planetă, o să zicem că nu este adevărat. Fiecare vorbește ce vrea, numai că unii, mai mult decât atât, chiar și acționează. Dovadă în acest sens sunt următoarele fapte, toate având un punct comun: accesul la lumea nevăzută.

Iluzionist celebru amenință cu moartea pe Putin, avertizează pe Xi Jinping și o ieșeancă își caută vrăjitoarea perfectă. Video

Uri Geller are 75 de ani și este un celebru iluzionist israelian, din seria ”one man show”, care susține spectacole inedite, recunoscut pentru faptul că îndoaie lingurile cu propria energie

Iluzionistul israelian a simțit nevoia să iasă public cu un mesaj amenințător la adresa Rusiei și a Chinei. El i-a transmis lui Vladimir Putin și lui Xi Jinping că se va folosi de puterile sale supranaturale pentru a preveni un conflict nuclear.

Există zvonuri că iei serios în considerare folosirea armei nucleare împotriva ‘inimacilor din Occident’”, a afirmat Uri Geller într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui rus Vladimir Putin şi distribuită săptămâna trecută, pe Twitter.

„Te avertizez: dacă vei folosi armele nucleare și decizi să iei ca țintă Scoția, sau orice altă țară din lume, planurile și rachetele tale se vor întoarce împotriva ta. Mă voi folosi de fiecare moleculă a puterii minţii mele pentru a te opri să lansezi un atac nuclear!”, a transmis iluzionistul.

Foto: RTV. Putin și iluzionistul israelian care nu îl scapă din ochii pe liderul rus care a amenințat omenirea cu bomba atomică

Israelianul cu capacități peste limita naturalului susține că „există forţe mult mai mari decât ar putea Putin să-şi imagineze vreodată”.

Cerere inedită: iluzionistul i-a rugat pe utilizatorii Twitter să-l ajute în acest demers, pentru ca el să poată utiliza „energia imensă” furnizată de „puterea combinată a minților” tuturor oamenilor.

Iluzionistul nu a trecut cu vederea China. Acesta a făcut referire și la Xi Jinping. „La fel ca în cazul pericolului care vine dinspre Putin, China a început acum exerciţii militare cu muniţie reală în şase zone din jurul Taiwanului”, a subliniat iluzionistul, tot pe pagina sa de Twitter. Și il averitzează pe liderul de la Bijing, spunându-i co nici el nu stă mai bine decât Putin, ambii find supravegheați de lumea invizibilă, dar cu putere enormă.

Mai mult decât atât, acesta le-a spus oamenilor și cum să procedeze, pentru a uni toate energiile bune de pe tot globul pământesc. Și surprinzător, este nevoie doar de un cuvânt, unul singur și acesta este ”dezamorsare”.

„Spuneţi cuvântul ‘Dezarmare’ din nou şi din nou – dorindu-vă cu adevărat ca acest lucru să se producă!”, a scris cunoscutul magician, pe Twitter.

La Iași se caută vrăjitoare perfectă

În timp ce puterea unor oameni din întrega lume este extrem de vizibilă, la polul opus este România, unde activitatea care are legătură cu lumea nevăzută este deficitară și cu multe semne de întrebare. Adevărații specialiști sunt la mare căutare, dar ”i-ai de unde nu-s”, cel puțin așa a spus o ieșeancă, în anunțul său, lansat pe grupurile de Facebook.

Adriana Coman este o doamnă din Iași care postează de trei ani de zile pe rețelele de socializare descrierea cu cerințele pe care trebuie să le îndeplinească vrăjitoarea cu care ar dori să colaboreze.

O femeie din Iași a reușit să-și pună în cap tot internetul după ce aceasta a cerut ajutorul, având o problemă cu totul specială. Din 2019, până în prezent, femeia din Iași își caută disperată în mediul online vrăjitoarea perfectă, pe rit vechi, în mod obligatoriu, relatează BZI.

Dacă cineva dintre voi a avut probleme, iar la sfatul cuiva apropiat a apelat la o femeie care știe să ghicească, să lucreze, să dezlege, care chiar a fost ajutat, vă rog, trimiteți-mi un mesaj cu datele de contact. Am mare nevoie de cineva, serios. Dacă cineva are mamă sau bunică care se ocupă cu așa ceva, vă rog frumos să-mi spuneți.

Nu vreau să mă duc la țigăncile de la mica publicitate, vă întreb pe voi, pentru că altă modalitate de a găsi o vrăjitoare nu există. Dacă mă uit pe Google îmi apar acele persoane care își fac reclamă și în care nu am încredere. Poate nu sunt chiar toate escroace, dar nu pot să-mi dau seama cum se face că toate sunt plecate peste hotare, dar îți rezolvă problema de la distanță, dacă le trimiți câteva sute de euro. Vă mulțumesc anticipat.

Știu că subiectul a fost foarte dezbătut până acum și nu doresc să deranjez prin postare. Însă rog pe oricine poate să îmi ofere detalii să o facă în privat. Eu caut o vrăjitoare veritabilă, una care să știe să facă orice i se cere, nu babe cu ape, nu preoți, nu psihologi și nu sfaturi, o vrăjitoare. Oricine are această informație este rugat politicos să îmi scrie”, se confesează Adriana Coman pe contul personal de Facebook.

Totodată, la finalul anunțului, femeia a ținut să precizeze că acele persoane care nu sunt de acord cu ea, cel puțin să nu o judece și să nu comenteze. Dar internauții ieșeni nu s-au putut abține și au scris în subsolul mesajului ei ce au considerat că ar fi de cuviință.

Nu mai căuta, hai să ne vrăjim noi și uită-l pe El (Dumnezeu, Iisus n.r.). Rugăciuni, post curat și toate se rezolvă“, a răspuns femeii un ieșean, căruia alți internauți i-au dat dreptate, continuând în aceeași notă a rugăciunii și ajutorului Divin.

Foto: pixabay/ video: youtube