Actual

Imagini fără niciun comentariu cu Rudel Obreja. Marele sportiv este de nerecunoscut. FOTO

Imagini fără niciun comentariu cu Rudel Obreja. Marele sportiv este de nerecunoscut. FOTO
FOTO: MEDIAFLUX.RO

Rudel Obreja este de nerecunoscut. Paparazzii MediaFlux au realizat în exclusivitate filmări și fotografii cu fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box. Cum arată fostul sportivul Rudel Obreja, eliberat în urmă cu trei săptâmâni din închisoare… nu e nevoie de niciun comentariu.

Imagini fără niciun comentariu cu Rudel Obreja. Marele sportiv este de nerecunoscut. FOTO

Paparazzi MediaFlux au realizat în exclusivitate imaginile cu fostul mare sportiv marți, după amiază, când acesta a părăsit domiciliul său din strada Caimatei din București pentru a face un drum, probabil urgent, până la o adresă din Șoseaua Colentina.

Imaginile și filmările sunt în măsură să pună capăt oricăror speculații s-au făcut în urma eliberării din penitenciar privind starea de sănătate a acestuia.

Fostul președinte al Federației Române de box este vizibil slăbit, de nerecunoscut, și se deplasează cu mare greutate. Soția sa a fost cea care a condus mașina, Rudel Obreja urcându-se cu dificultate pe locul din dreapta.

Antonia Obreja, iulie 2022: Rudel Obreja este un sportiv masiv, Rudel Obreja acum a slăbit 20 de kilograme

Într-un interviu acordat în luna iulie, în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, jurnalistului Laurenţiu Ionescu, Antonia Obreja a explicat prin ce a trecut de la momentul în care Rudel, sau Rudi, cum îi spun apropiații, a început să se simtă rău și până a aflat că este bolnav de cancer.

“Atâta timp cât Rudel Obreja, la Rahova și la Jilava a fost prezent la cabinetul medical, în mai puțin de o lună, de cel puțin 9 ori și i se administra Triferment și Colebil, înseamnă că era o problemă. A venit a doua oară la cabinetul medical, asta înseamnă că acest tratament nu a dat rezultat, înseamnă că este problemă. Rudi nu era un om care să se plângă, nu era ipohondru, a mai executat și în 2014 și în 2015 și în 2018 și nu s-a prezentat niciodată la cabinet, neavând o problemă. E clar că dacă s-a prezentat avea realmente o problemă”.

Dincolo de acest lucru, spune soţia sportivului, orice om fără studii medicale, când observă că cineva scade în greutate brusc își pune o întrebare.

„Rudel Obreja este un sportiv masiv, Rudel Obreja acum a slăbit 20 de kilograme. Oricine, oricare dintre noi, dacă am slăbi 20 de kilograme ar fi un impact vizual șocant și un semnal de alarmă. Și nu suntem medici, corect?! Numai slăbirea în greutate ar fi trebuit să-i pună probleme acestui medic din sistemul penitenciar. Am înțeles, nu vreau să acuz, că orice medic căruia i se spune că durerile abdominale radiază spre spate ar fi trebuit să-și pună problema că există o situație la pancreas. Pentru că este un organ ascuns care radiază în spate durerea”, povestește Antonia Obreja despre cum a început calvarul soțului său.

Despre faptul că s-au pierdut 3 luni din cauza tergiversărilor celor de la ANP, Antonia Obreja a răspuns că la început a avut parte de o respingere din partea organelor statului, a penitenciarului.

„Au spus că trebuie să păstreze procedura legală, că ei nu sunt în măsură să ia decizii, sunt doar custodele deținutului. Am înțeles. Eu nu am acuzat niciodată decât faptul că medicul a tergiversat trimiterea lui la un spital pentru consult de specialitate. Înțeleg că nu este un medic specialist în penitenciar, dar era la decizia și puterea lui să-l trimită la spital. Pentru orice om, nu este vorba doar de Rudel Obreja, din păcate pentru mine astăzi este Rudel Obreja”.

În ziua în care s-a pronunţat sentinţa Rudel Obreja a declarat: nu am absolut nimic să-mi reproșez

În luna aprilie, fostul președinte al Federației de Box Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată și Elena Udrea. Acesta a susținut că nu se aștepta la decizia instanței și a vorbit despre un „ping-pong al presupusei justiţii din ţara asta”.

”Absolut nimic nu am să-mi reproşez, doar mă încearcă o părere de rău că dacă ajungeam la rejudecare – dar probabil că s-a aflat asta – pregătisem surpriză mare. Răsturnam tot dosarul cu făcăturile lor, cu evaziunea fiscală, cu moldovenii ăia… Eram pregătit să răstorn dosarul ăsta foarte tare, dar probabil că s-a aflat şi atuncea asta e!”, a declarat Rudel Obreja.