Info Actual

Info Actual > Politică > Imagini sfâșietoare! Italia e în doliu
Politică

Imagini sfâșietoare! Italia e în doliu

Imagini sfâșietoare! Italia e în doliu. O parte din cadavrele oamenilor morți la Bergamo din cauza coronavirusului, au ajuns la cimitirul din orașul Ferrara. Transportul a fost făcut cu camioane ale armatei italiene.

Alan Fabbri Sindaco, primarul orașului Ferrara, a întâmpinat personal camioanele cu cadavre ale italienilor care au decedat în spitalele din Bergamo ca urmare a infectării cu coronavirus.

Am vrut să salut personal în numele administrației municipale cadavrele sosite de la Bergamo. Este sfâșietor într-adevăr… Imagini pe care nu le vom uita ușor,” a fost mesajul primarului italian. Imaginile cu camioanele armatei italiene care transportă cadavrele oamenilor morți din cauza coronavirusului au devenit, în scurt timp, virale.

Sunt încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 de ore, arată datele publicate la ora 18:00 de sâmbătă, 21 martie, de către Departamentul de Protecție Civilă din Italia. Numărul persoanelor decedate în aceeași perioadă de timp este de 793.

Totodată, conform celor mai recente date oficiale transmise, numărul de persoane actualmente pozitive la testele pentru COVID-19 a crescut cu 4.821 , ajungând la 42.681 în total. Totalul persoanelor infectate de la începutul epidemiei în schimb și până la această oră a atins azi 53.578 de cazuri. În ceea ce privește pacienții care s-au vindecat, totalul a crescut cu 942 de vindecări, ducând la un total de 6.072, mai arată aceleași date.

Iată imaginile de la cimitirul din Ferrara: