Actual Diverse

Imagini terifiante cu un avion care a rămas fără ușă chiar în timpul zborului. Ce a urmat este și mai șocant

Imagini terifiante cu un avion care a rămas fără ușă chiar în timpul zborului. Ce a urmat este și mai șocant
Twitter

Din seria incredibil dar adevărat face parte și următoare situație. Un avion a rămas fără ușă chiar în timpul zborului. Și dacă ar fi doar aceasta, dar nu, nu este. Ce a urmat este și mai șocant deoarece oamenii au rămas încremeniți de frică, viața lor fiind la limită.

Imagini terifiante, de groază, cu un avion care a rămas fără ușă chiar în timpul zborului. Ce a urmat este și mai șocant

Avionul decolase din îndepărtatul oraș siberic Magan și se îndrepta către Magadan, pe coasta Pacificului a Rusiei.

Ce a urmat este și mai șocant: O ușă din spate s-a deschis în timpul zborului și o parte din bagaje au zburat în timp ce cabina se depresuriza, potrivit unui videoclip terifiant postat pe Internet, potrivit media externă.

Serghei Lidrik, în vârstă de 33 de ani, este cel care a surprins imagini cu momentele dramatice prin care a trecut el, dar și ceilalți pasageri care se aflau la momentul inoportun la bordul avionului An-26.

„Zborul s-a încheiat mai repede decât ne așteptam – cu un rezultat neplăcut”, a spus Lidrik. „Oamenii au fost șocați la început … Oameniilor le-au zburat căciulile”, a relatat pasagerul care a filmat toată pățania.

El a spus că oamenii care stăteau în spatele avionului, de unde s-a desprins ușa au înghețat de frig, la propriu. Mesajul postat pe Twitter este acesta:

Nimic neobișnuit: în Rusia, ușa avionului s-a deschis chiar în timpul zborului la o altitudine de câțiva kilometri. An-26, care zbura de la Magan la Magadan, s-a depresurizat brusc – judecând după înregistrarea video, care a fost filmată de unul dintre pasageri, ușa din spate era pe jumătate deschisă.”

După cum se vede, postarea a fost plasată pe toate canalele de socializare: Facebook, Twitter și Youtube. Pe youtube apare precizarea: ”Momentul de groază în care ușa avionului se deschide în aer, lăsând pasagerii îngroziți într-un zbor rusesc.” No comments.