Lifestyle

În rolul Prințesei Diana, ducesa Kate Middleton  participă la Royal Ascot 2022

În rolul Prințesei Diana, ducesa Kate Middleton  participă la Royal Ascot 2022
celebrityinsider.org

Royal Ascot este în plină desfășurare, iar prințul William și Kate Middleton au sosit.

Anterior, prințul Charles și Camilla Parker Bowles au strălucit aici, dar cu siguranță nu au putut să eclipseze ținuta uimitoare a ducesei de Cambridge, pe care mulți o vedeau ca o referire la Prințesa Diana.

Ce ținută are Kate Middleton

Kate a optat pentru o rochie albă cu buline Alessandra Rich, care a fost în mare parte inspirată de rochia prințesei Diana din 1988 la aceeași cursă.

Numai bulinele Dianei erau negre, iar pălăria repeta acest imprimeu. Kate Middleton a optat pentru o pălărie maro împodobită cu crini albi, delicați.

Adesea, Kate alege rochiile Alessandra Rich pentru evenimente formale. Ea a completat look-ul cu pantofii de piele întoarsă și cercei cu diamante și perle. Ducesa este cu siguranță simbolul eleganței și al feminității.

O scurtă caracterizare a prințesei Diana

Într-o postare anterioară, Lady Diana, pentru mulți oameni, este asociată cu bunătatea, onestitatea și mila. Dintr-un aristocrat, fata s-a transformat într-o adevărată icoană de stil și „Regina inimilor oamenilor.

Au trecut mulți ani, dar cu Diana continuă să fie comparate toate fetele care intră în familia regală. Iar nurorile prințesei s-au săturat deja să audă că se aseamănă cu soacra lor.

Asemănări/deosebiri între Lady Diana și Kate Middleton

De exemplu, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, s-a confruntat cu multe comparații cu Lady Diana de-a lungul anilor. Cu toate acestea, cu ochiul liber, puteți vedea că Kate este complet diferită.

Pe de altă parte, există ceva care o unește pe ducesă și prințesă. Atât Kate, cât și Diana au un gust excelent și un simț al stilului impecabil, iar femeile din întreaga lume găsesc inspirație și motivație în ele, citează celebrityinsider.org

Ce este Royal Ascot

Potrivit ascot.com, Royal Ascot, venerat pe tot globul, este evenimentul sezonier al anului, care găzduiește cele mai bune curse de cai, modă spectaculoasă și mâncăruri și băuturi delicioase în fiecare an, în luna iunie. Cuprinsă de eleganță, atmosfera întâlnită în cele cinci zile ale Întâlnirii Regale creează pânza perfectă pentru o dramă care nu poate fi scrisă.