Actual Diverse

În timp ce investigația continuă, bunuri ale lui Andrew Tate de 3,7 milioane de euro sunt confiscate de autoritățile române

În timp ce investigația continuă, bunuri ale lui Andrew Tate de 3,7 milioane de euro sunt confiscate de autoritățile române
Infoactual/arhiva

Prin cazul fraților Tate, România este cap de afiș în știrile internaționale. Presa externă de luni, 16 ianuarie 2023, abundă în știri cu cei doi frați care au șocat o lume întregă prin modul lor de operare într-o țară mică, precum România.

Investigația continuă. Bunuri ale lui Andrew Tate de milioane de euro, confiscate de autoritățile române. România, pe prima pagină a ziarelor din întrega lume

Agenția Națională pentru Administrarea Bunurilor Sechestrate din România ar fi intrat în posesia unor bunuri în valoare de peste 3,7 milioane de euro aparținând lui Andrew Tate.

Potrivit France 24, luni, 16 ianuarie 2023, peste 29 de bunuri mobile, împreună cu sume de bani, au fost luate în custodie în weekend, în urma unor percheziții la mai multe proprietăți. Printre aceste bunuri se numără o serie de vehicule de lux și ceasuri.

Bunurile confiscate din locuințele din București ar fi fost transportate într-un depozit sigur.

Frații Tate, care au apărut în instanță săptămâna trecută, au pierdut deja un apel împotriva mandatului de arestare de 30 de zile, judecătorul spunând că el și asociații săi ar trebui să rămână în arest până când ancheta continuă.

Reprezentanți ai Poliției Române au anunțat că vor continua cercetările pe cazul dat. Se construiește acum un dosar împotriva concurentului de la Big Brother, așa cum este el descris în presa internațională.

Tate are, în continuare, un număr considerabil de urmăritori pe rețelele de socializare, este cunoscut pentru remarcile misogine și discursul de ură.

El deține cetățenie americană și britanică, cu referire la Andrew, a fost interzis pe mai multe platforme de socializare pentru că, printre altele, a afirmat că femeile sunt proprietatea bărbaților.

Confiscarea unor bunuri în valoare de 3,7 milioane de euro sugerează că autoritățile române sunt încrezătoare că au suficiente dovezi pentru a formula la timp acuzațiile necesare la dosar, mai scrie presa externă.

Amintim că procurorii români de la combaterea crimei organizate i-au reținut pe frații Tate și pe două suspecte din România la 29 decembrie 2022, aceștia fiind acuzați de formarea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual șase femei. Cei doi frați au negat că ar fi comis vreo infracțiune, cel puțin până acum.