Info Actual

Info Actual > Showbiz > Începe emisiunea concurs „Chefi la cuțite”. Noutăți surpriză ale sezonului 9
Showbiz

Începe emisiunea concurs „Chefi la cuțite”. Noutăți surpriză ale sezonului 9

Începe emisiunea concurs „Chefi la cuțite”. Noutăți surpriză ale sezonului 9

Emisiunea concurs „Chefi la cuțite” începe un nou sezon cu câteva modificări.

Premiera celui de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”  va avea loc duminică, 28 februarie

Gina Pistol va fi ajutată la prezentare

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol, moderatoarea emisiunii. Pentru a avea grijă de ea, chefii – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu – i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a spus Gina Pistol.

Speak, co-prezentator

Cântărețul Speak va fi co-prezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite”, alături de Gina Pistol.

Acesta a explicat ce rol va avea la show-ul culinar de la Antena 1.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult”, a declarat Speak.

„Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a mai spus artistul.

 

Sezonul nr. 8 al show-ului „Chefi la cuțite” a fost câștigat  de Ionuț Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

De data aceasta Cătălin Scărlătescu va scoate armele secrete, iar Florin Dumitrescu are o nouă strategie, potrivit tacataca.prosport.ro