Actual Diverse

Incredibil cum a făcut un român o avere fabuloasă. De nouă ori a câștigat câte un milion de dolari

Incredibil cum a făcut un român o avere fabuloasă. De nouă ori a câștigat câte un milion de dolari
Infoactual/arhiva

Voință de fier, credință și persuasiune. De aceasta a dat dovadă un român când a pornit pe propriul drum. Este vorba despre un jucător de poker. Povestea lui incredibilă, dar adevărată, în cele ce urmează.

Incredibil cum a făcut un român o avere fabuloasă. De nouă ori a câștigat un milion de dolari

Daniel Negreanu este românul astăzi celebru în întreaga lume. El joacă poker din adolescență, iar până acum, la vârsta de 49 de ani, a reușit să adune o avere incredibilă.

S-a situat pe locul trei la PokerGO Cup 2023 din Las Vegas. Statistic vorbind, în cariera de până acum, pentru că a făcut din jocul să o profesie în adevăratul sens al cuvântului, Negreanu a câştigat de nouă ori un milion de dolari sau mai mult.

El se alătură în prezent „clubului” jucătorilor care au câştigat 50 de milioane de dolari.

Ocupând locul al treilea în Evenimentul #7 $25.000 NL Hold’em la PokerGO Cup 2023, Daniel Negreanu a devenit al treilea jucător din istoria pokerului care a câştigat 50.000.000 de dolari în turnee live oficiale, conform renumitului site TheHendonMob.com, citat de media.

Despre Daniel se știe că este canadian dar cu rădăcini românești, deci este și român, dar și cetățean al Canadei.

Foto: unica.md

Prin urmare, canadianul cu origini româneşti, a reușit să intre în clubul special care include două nume celebre precum Justin Bonomo şi pe Bryn Kenney. Despre el se mai știe ceva foarte important și anunme că este deosebit de corect, față de meseria pe care o abordează pe principiul util și plăcut. Utilul că este o ocupație cotidiană și plăcutul, pentru că, desigur, îi place.

Revenind la corectitudinea din societate, despre jucător presa a ascris inclusiv că la finalul fiecărui an, Daniel Negreanu îşi publică sumele câştigate pe parcursul a 12 luni.

124.000 de dolari câştigaţi aseară în Las Vegas, la turneul de high roller 25k No Limit Hold’em, au fost deosebit de importanți.

De exemplu, totalul, care trebuie considerat brut, este acum la 50.116.496 de dolari în premii. După cum a remarcat PokerGo la începutul turneului, Negreanu a fost cu doar 7.502$ sub pragul de 50.000.000$. Acum, ocupă locul al treilea pe lista cu cei mai bogaţi din toate timpurile din poker, în spatele lui Bonomo (58.954.124$) şi a lui Kenney (57.221.865$).

Deşi nu a câştigat al doilea titlu PokerGO Cup în ultimii trei ani, Negreanu a încasat totuși o sumă deloc de neglijat de 192.000$.