Actual Diverse

Incredibil, dar adevărat. Zbor Bruxelles-București, deviat, pentru a lua patru europarlamentari români de la Strasbourg

Incredibil, dar adevărat. Zbor Bruxelles-București, deviat, pentru a lua patru europarlamentari români de la Strasbourg
Infoactual

Nu se știe cui aparține decizia finală, dar un lucru este cert și anume că avionul Companiei Tarom a deviat unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București pentru a lua patru europarlamentari români de la Strasbourg.

Incredibil, dar adevărat. Zbor Bruxelles-București, deviat, pentru a lua patru europarlamentari români de la Strasbourg

Cursa Tarom  RO374, spre suprinderea pasagerilor, a avut o oprire neașteptată. Acesta, din câte se știe, este unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București,

De avceastă dată, supriză, pentru că Tarom a decis să oprească și în orașul francez Strasbourg, pentru a lua patru europarlamentari români, chiar la cererea acestora, relatează POLITICO.

„A fost o săptămână lungă la Strasbourg, iar pentru parlamentarii români este un drum lung spre casă. Din fericire pentru ei, compania aeriană de stat Tarom a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București prin orașul francez pentru a-i lua, de la ultima sesiune înainte de Crăciun”, scrie Josh Posaner.

Serviciu pe măsură: Un posesor de bilet civil a declarat că a fost informat în avans despre schimbarea itinerariului, cu explicația din partea serviciului clienți că aceasta a venit la cererea europarlamentarilor români,” a ținut să sublineze reporterul menționat.

Politico a cerut explicații Tarom pe cazul dat. ”Inutil să mai spunem că pasagerul (deranjat, care a anunțat presa n.r.) a observat cel puțin patru europarlamentari urcând în zborul RO374 când acesta a ajuns la Strasbourg joi seara târziu. Tarom a fost rugat să comenteze.”

Până la sosirea explicațiilor, oamenii s-au ales cu programul dat peste cap nu din cauza intemperiilor naturii, ci pentru a ajuta patru europarlamentari români să ajugă la destinația dorită.

Tarom și multe semne de întrebare

Spre finalul lunii august a acestui an, invitat la podcastul EVZ Capital, ”România lui Cristache,” vicepremierul Sorin Grindeanu a vorbit despre motivul pentru care compania aeriană românească, Tarom, se află în pragul falimentului. De aici aflăm un lucru evident: statul român face eforturi susținute pentru a salva acest brand care ne aparține. Pentru mai multe amănunte – click aici.