International

Incredibil la ce s-a gândit premierul Boris Johnson să facă pentru poporul rus!

boris johnson

Premierul Marii Britanii s-a adresat cetățenilor ruși prin intermediul unui videoclip transmis în limba rusă, prin care a încercat să scoată la iveală atrocitățile din Ucraina. Ce speră acesta cu adevărat.

Boris Johnson este convins că poporul rus nu ar sprijini războiul dacă ar cunoaște adevărul!

După mai bine de o lună de lupte grele pe teritoriul ucrainean, drama civililor pare să nu se oprească, iar masacrele din Bucea, Irpin și alte părți din Ucraina l-au determinat pe Boris Johnson să adopte o nouă strategie în încercarea de a opri războiul. Acesta a postat un videoclip pe internet în care își exprimă punctul de vedere în limba rusă, fiind convins că poporul rus nu este de acord cu războiul din țara vecină:

”Atrocităţile comise de trupele ruse în Bucea, Irpin şi în alte părţi ale Ucrainei au oripilat întreaga omenire. Masacrarea civililor, ucişi prin împuşcare, cu mâinile legate. Femei violate în faţa copiilor lor mici. Trupuri arse într-un mod crud şi aruncate în gropi comune sau împrăştiate pe străzi”, a declarat premierul britanic.

Cenzura mediatică, modalitatea prin care poporul rus este lipsit de adevăr!

Mai mult decât atât, acțiunile din ultima perioadă pătează „onoarea Rusiei”, care și-a pierdut orice fel de drept în încercarea de a se apropia de Uniunea Europeană și principiile democratice:

”Preşedintele vostru e conştient că dacă aţi şti ce se întâmplă, nu aţi sprijini războiul lui. Ştie că aceste crime trădează încrederea oricărei mame care îşi ia cu mândrie rămas-bun de la fiul ei care se înrolează în armată. De asemenea, e conştient că reprezintă pete pe însăşi onoarea Rusiei, pete care se măresc şi nu mai pot fi şterse, pe măsură ce războiul continuă”, a adăugat premierul britanic Boris Johnson.

În încheiere, Boris Johnson a adresat câteva cuvinte în limba rusă, convins de faptul că cetățenii ruși nu cunosc adevărul:

”Cetăţenii ruşi merită adevărul. Meritaţi să ştiţi realitatea”, a spus Boris Johnson în limba rusă. Prime Minister @BorisJohnson to the Russian people: You deserve the truth. You deserve the facts.