Diverse

Incredibila profeție a lui Nostradamus pentru regele Charles. Dacă predicția se va împlini, va fi o bombă pentru întreaga lume

Incredibila profeție a lui Nostradamus pentru regele Charles. Dacă predicția se va împlini, va fi o bombă pentru întreaga lume

Cu 450 de ani în urmă, astrologul și alchimistul Nostradamus, a făcut previziuni extraordinare despre regele Charles. Acesta susține că fiul reginei Elisabeta nu va sta prea mult pe scaunul regal, ci va abdica. E cu adevărat șocant cine spune prezicătorul că-i va lua locul.

În ciuda trecerii timpului, predicțiile pe care Nostradamus le-a făcut în secolul al XVI-lea, îi uimește pe toți și în acest moment, prin acuratețe. Una dintre acestea se referă și la regele Charles.

Nostradamus susține că acesta nu va rezista multă vreme pe tron, ci va abdica curând. Specialiștii au studia tot ce a spus Nostradamus, iar în cartea lui, publicată în anul 1555 se arată că regele va fi obligat de compatrioții lui să renunțe la coroană.

Cine îi va lua locul lui Charles

Care să fie motivul pentru care britanicii vor fi atât de fermi? Vor fi nemulțumiți de ceea ce face, în plus, își vor aminti de momentul în care a divorțat de Diana, prințesa inimilor. Cine va veni în locul său? Nicidecum, prințul William, așa cum s-ar aștepta multă lume, ci prințul Harry, preferatul reginei Elisabeta a II-a, al cincila în ordinea la succesiunea la tron.

Nostradamus a prezis și că regina Elisabeta va muri în anul 2022

Scriitorul Mario Reading a studiat activitățile si catrenele lui Nostradamus și a scris o carte de mare succes. De asemenea, Reading a scris că Nostradamus a spus cu exactitate că regina Elisabeta se va stinge în anul 2022. Potrivit 7news.com.au, care a publicat și facsimile din cartea apărută cu ani în urmă, decesul Suveranei va conduce la despărțirea Australiei de Commonwealth.

„Presiunea asupra lui Charles este atât de mare, încât acesta acceptă să abdice în favoarea fiului său. „Întrebarea este, care fiu? Căci în ultima frază Nostradamus arată foarte clar că „cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată, de nimeni să fie rege”.

„Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să-i succedă tatălui său, nu va prelua coroana? Iar prințul Harry, implicit, devine rege în locul lui? Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”, spune scriitorul Mario Reading, care a descifrat previziunile astrologului cu privire la domnia lui Carol al III-lea, în cartea sa „Nostradamus: Complete Prophecies for the Future”.

Sursă foto: hotnews