Info Actual

Info Actual > Politică > Îndemnul președintelui României, de Paște. „Asta aștept să faceți cu toții”
Politică

Îndemnul președintelui României, de Paște. „Asta aștept să faceți cu toții”

Îndemnul președintelui României, de Paște. „Asta aștept să faceți cu toții”. În urmă cu câteva zile, Klaus Ioannis le-a recomandat românilor din Diaspora să nu vină în România, de Paște. Astăzi, acesta s-a adresat românilor dințară, cu recomandarea de a sta acasă de noaptea de Înviere.

„Eu voi sărbători Învierea duminică, voi sta acasă cu soția mea, Carmen. Vom fi doar noi doi, nu mergem la biserică, nu mergem să luăm lumină, nu mergem la nimeni la masă, nu invităm pe nimeni la masă. Aprindem o lumânare acasă și ne vom ruga. Asta aștept să faceți cu toții”, a spus Klaus Iohannis.

Acesta a reamintit că populația trebuie să respecte toate măsurile recomandate de autorități pentru a evita răspândirea cazurilor de coronavirus. „Ne cade greu, de obicei ne întâlnim cu familia, ieșim afară, dar de data asta nu se poate. E greu, dar e foarte, foarte important să respectăm și acum, de sfintele sărbători, regulile impuse de autorități. Dacă acum scăpăm din mână această epidemie, s-ar putea să fie foarte grav”, a spus președintele României.