Info Actual > Politică > Înfrângere pentru Florin Cîţu şi Alina Gorghiu la Argeş! Ce mesaj a transmis Ludovic Orban?
Politică

Înfrângere pentru Florin Cîţu şi Alina Gorghiu la Argeş! Ce mesaj a transmis Ludovic Orban?

Înfrângere pentru Florin Cîţu şi Alina Gorghiu la Argeş! Ce mesaj a transmis Ludovic Orban?

 

Florin Cîţu era convis că PNL va câștiga alegerile organizaţiei judeţene Argeş, însă a fost învins cu un scor rușinos. Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru contracandidatul său, învins cu scorul de 261 la 98 : „Aici am venit cel mai des de când sunt membru PNL”.

În urma alegerilor interne din PNL, deputatul Adrian Miuţescu a fost reconfirmat, sâmbătă, drept preşedinte al organizaţiei judeţene Argeş.

El şi-a învins contracandidatul, pe avocatul Radu Perianu, cu scorul de 261 la 98. Perianu este consilier personal al premierului Florin Cîţu şi susţinător al acestuia, transmite Realitatea.net.

„În prezenţa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, a europarlamentarului Siegfried Mureşan, vicepreşedinte PPE şi a ministrului Agriculturii, Adrian Oros, delegaţii PNL Argeş au votat pentru continuitate, pentru proiectele judeţului şi dezvoltarea Argeşului”, transmite PNL Argeş într-o postare pe Facebook.

Orban: Nu mă las până nu vom câştiga acest judeţ. Nu mă las până nu-l scoatem din ghearele PSD
Ludovic Orban l-a felicitat pe Adrian Miuţescu şi a subliniat importanţa istorică a judeţului Argeş pentru PNL.

Îl felicit pe Adrian Miuţescu şi echipa sa pentru câştigarea alegerilor din Organizaţia PNL Argeş. Am dorit să fiu alături de ei, astăzi, pentru că pentru mine Argeşul este un judeţ aparte, în care am venit cel mai des de când sunt membru al Partidului Naţional Liberal, şi care a dat titanii liberali ai istoriei, Brătienii.

Am fost aproape an de an la Muzeul Brătianu şi mă bucur că noi, PNL, am reuşit printr-o hotărâre de Guvern să îl scoatem din ghearele Consiliului Judeţean pesedist care îl transformase într-o cârciumă şi am înfiinţat Muzeul Brătianu la Florica, în semn de respect faţă de istorie şi faţă de marile realizări ale Brătienilor.

Le-am transmis liberalilor argeşeni că nu mă las până nu vom câştiga acest judeţ. Nu mă las până nu scoatem din ghearele PSD Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Piteşti şi primăriile celor mai importante localităţi. Noua echipă trebuie să înceapă încă din prima zi munca de selectare a candidaţilor, de pregătire pentru viitoarele alegeri, chiar dacă ele sunt în 2024”, a fost mesajul transmis de actualul preşedinte al PNL.