Actual Politică

Ioana Băsescu a făcut baie de mulţime în Piaţa Dorobanţi din Capitală

Ioana Băsescu a făcut baie de mulţime în Piaţa Dorobanţi din Capitală
FOTO: MEDIAFLUX.RO

Chiar dacă se află într-o perioadă destul de neagră din viaţa sa, Ioanei Băsescu nu i-a dispărut zâmbetul şi nici cheful de vorbă. Aceasta a mers zilele trecute în Piaţa Dorobanţi pentru a face câteva cumpărături, conform imaginilor surprinse de mediaflux.ro.

Ioana Băsescu a zăbovit destul de mult timp printre tarabe, cumpărând legume şi fructe. A cumpărat printre altele cireșe și căpșuni.

Fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu a mizat întotdeauna pe discreție și normalitate în existența ei, însă există medii în care atunci când apare ea lucrurile se schimbă complet.

Într-o pereche de pantaloni albi, blonda care și-a păstrat în ani look-ul rubensian și părul ondulat natural, veșnic cu zâmbetul pe bune, s-a anturat politicos cu toți cei care o abordau însă, un singur domn s-a „bucurat” de atenția ei preț de câteva minute, perioadă în care au povestit verzi și uscate, lucruri destul de importante aparent pentru Ioana Băsescu pe care o vedem gesticulând și apăsând serios pe cuvinte atunci când expune domnului din fața ei cele întâmplate, notează mediaflux.ro.

Câteva clipe mai târziu, Ioana Băsescu a acceptat invitația unei doamne care vindea roșii românești să-i privească recolta, lucru pe care-l face preț de câteva secunde, pentru ca apoi să dea semnale că ar cam vrea să părăsească zona. Ioana Băsescu privește în jur, își ia la revedere de la toată lumea cu normalitatea omului care-i cunoaște foarte bine pe cei alături de care a povestit până atunci și pornește agale, spre casă, cu brațele ocupate de cumpărături sănătoase.

8 septembrie, termenul Instanţei Supreme pentru depunerea pledoariilor finale în procesul Ioanei Băsescu

Săptămâna trecută, Instanța Supremă a dat termen pentru data de 8 septembrie pentru depunerea pledoariilor finale și dezbatere în procesul în care Elena Udrea și Ioana Băsescu au fost condamnate la închisoare cu executare. Decizia a fost anunțată la termenul de ieri, la care fostul ministru nu a fost prezent.