Showbiz

Irina Fodor s-a apucat de povestit despre America Express. Au început filmările în Mexic

Irina Fodor s-a apucat de povestit despre America Express. Au început filmările în Mexic
facebook.com

“I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic”, a scris vedeta Antenei 1 pe pagina personala de facebook, pe data de 23 mai 2022.

Irina Fodor s-a apucat de povestit despre America Express. Au început filmările în Mexic

După ce Irina Fodor a fost aleasă (în defavoarea Ginei Pistol) pentru a prezenta emisiunea America Express 2022,  zilele trecute, aceasta și echipa sa au ajuns în Mexic.

În prezent, filmările sunt în plină desfășurare, iar prezentatoarea emisiunii împărtășește cu fanii ei din mediul online, în mod constant, imagini de pe traseul pentru show-ul de la Antena 1, potrivit postărilor prezentatoarei pe rețelele de socializare (facebook, Instagram)

Apariția exotică la filmările America Express 2022, Irina Fodor a postat primele imagini de la filmări și a făcut primele declarații.

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat. Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!”, a scris prezentatoarea în data de 27.05.2022 pe pagina personală de facebook

Cum s-a autocaracterizat Irina Fodor

În cadrul unei alte postări, Irina Fodor le-a arătat fanilor ei din mediul online ce accesoriu a purtat la filmări și în acest context a scris:

  • „Mai moțată de atât, nu se poate! De abia am încăput în cadru cu accesoriul ăsta pe cap”
  • „Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie”

De asemenea, Irina Fodor a mai povestit:

  • „Gata de fiesta! Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă de abia ai luat masa. O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program”.
  • Până acum, „mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii”. „Vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață. Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult”.

În încheiere, vedeta a transmis: „America Express continuă”!