Actual

Iubitul Elenei Udrea are încredere că se poate corecta la recurs condamnarea ei. A spus de ce nu a adus fetița cu el la pușcărie

elena udrea

Elena Udrea a primit vizita soţului ei, Adrian Alexandrov, la penitenciarul Târgşor. Acesta a declarat pentru Antena 3 că aceasta are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care a fost una abuzivă şi că momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru recursul de mâine, luni, 20 iunie.

Iubitul Elenei Udrea are încredere că se poate corecta la recurs condamnarea ei. A spus de ce nu a adus fetița cu el la pușcărie

”Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

El a precizat că este greu că nu îşi poate vedea copilul.

”Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a afirmat el.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Veronel Rădulescu: Mai avem de pus la punct și alte lucruri ce țin de alte căi de atac care sunt pe rol

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a confirmat pentru Gândul întâlnirea care va avea loc duminică, la Penitenciarul Târgșor și a declarat cum vrea fostul ministru să abordeze apărarea recursul în casație.

„Este foarte important să discutăm pentru că luni este termen la recursul în casație. Din ce știu, ea vrea să fie audiată. Mai avem de pus la punct și alte lucruri ce țin de alte căi de atac care sunt pe rol, cum ar fi o contestație în anulare sau altele care ar urmă să fie introduse. De aceea mă duc să discutăm aceste aspecte”, a spus avocatul Veronel Rădulescu.

Fostul ministru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autorităţile judiciare bulgare au decis extrădarea sa. Ea a fost preluată de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la Vama Giurgiu. Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.