Actual

Iulian Bulai de la USR a dezvăluit de ce îi merge căsnicia. L-a sfătuit pe George Simion să facă la fel: Să strângă șosetele…

Iulian Bulai de la USR a dezvăluit de ce îi merge căsnicia. L-a sfătuit pe George Simion să facă la fel: Să strângă șosetele…

Anul trecut, în luna martie, George Simion l-a tras de urechi pe Iulian Bulai, iar pentru asta deputatul USR a sesizat Comisia juridică şi a cerut ca liderul AUR să fie sancţionat. Astăzi, Iulian Bulai a trecut peste supărare şi i-a dat zece sfaturi proaspătului mire. Ca de la un bărbat însurat și tată de doi copii, la unul care abia a intrat într-o căsnicie.

Iulian Bulai s-a căsătorit, în 2013, cu Eva Marie în biserica Romano-Catolică Wangfujing din Beijing. În august 2015, s-a născut băiatul lor, Ioachim, evenimente consemnate de deputat în autobiografie. Fiind un bărbat trecut prin mulți ani de căsnicie e normal să aibă experiența de cuplu și să-i dezvăluie și lui George Simion secretele unei conviețuiri reușite.

10 sfaturi de AUR, de la Iulian Bulai pentru proaspătul mire, George Simion

Anul acesta, în luna martie, deputatul USR Iulian Bulai a sesizat Comisia juridică şi a cerut ca George Simion să fie sancţionat, după ce liderul deputaţilor AUR l-a tras de urechi într-o şedinţă de plen.

Deputatul USR Iulian Bulai i-a urat „casă de piatră” liderului AUR George Simion, care s-a căsătorit religios la Oveselu, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. El i-a transmis acestuia şi 10 sfaturi, cum ar fi să nu îşi bată soţia, să îşi crească viitorii copii fără violenţă, să îşi strângă şosetele aruncate aiurea prin casă şi să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică, regulă pe care, în opinia sa, Simion deja a încălcat-o.

„Casă de piatră, George şi Ilinca! Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

  1. Să nu-ţi baţi soţia.

  2. Să vă creşteţi copiii fără violenţă.

  3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

  4. Să împărţiţi în mod egal sarcinile domestice.

  5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

  6. Să vă mutaţi repede la casa voastră.

  7. Să accepţi că soţia ta are soluţii şi opinii mai bune decât ale tale.

  8. Să faci curat şi să strângi şosetele aruncate aiurea în casă.

  9. Să înţelegi că nu eşti proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoţitor.

  10. Să nu te aştepţi ca soţia să te facă fericit, ci să împărtăşiţi unul cu altul din fericirea proprie”, a scris Iulian Bulai, sâmbătă pe Facebook.

Deputatul USR i-a mai transmis liderului AUR că prima regulă ar trebui să fie să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică.

„P.S.: Să ştii limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani – e mai uşor să previi decât să repari!”, a conchis Bulai.

Foto: G4Media.ro

George Simion, în vârstă de 35 de ani, s-a cununat civil, vineri, şi sâmbătă, religios cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Liderul AUR a pregătit pentru invitaţi plimbări cu baloane cu aer cald, cu calul şi teatru de păpuşi, iar seara foc de artificii.

La evenimentul de sâmbătă a existat şi o ameninţare cu bomba, însă în urma verificărilor pirotehniştilor SRI nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv.