Actual International

Ivana Trump a murit. Donald Trump a anunțat printr-un mesaj trist decesul primei lui soții

Ivana Trump a murit. Donald Trump a anunțat printr-un mesaj trist decesul primei lui soții

Prima soţie lui Donald Trump, Ivana a decedat la vârsta  de 73 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de fostul soţ, Donald Trump pe o reţea de socializare.

„Mă întristează că trebuie să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi ştiu că au fost mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa sa din New York.

A fost o femeie minunată, frumoasă, care a dus o viaţă superbă şi inspiraţională. Mândria şi bucuria ei erau cei trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric.

Era atât de mândră de ei, aşa cum noi toţi eram mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana”, a scris Donald Trump.

Primele informații spun că Ivana Trump a murit la scurt timp după masa de prânz, în urma unui infarct.

Povestea unui divorț care a distrus familia Trump

Ivana Trump a declarat în 2017 într-un interviu acordat CBS, că, dacă nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astăzi.

„Nu ar fi fost cine este, fără tine?”, a întrebat corespondentul CBS. „Cu siguranţă”, a răspuns Ivana, conform CNN.

Ivana s-a despărţit de Donald Trump în urmă cu 30 de ani, dar mereu a susţinut că este foarte mândră de modul în care cei trei copii ai lor, Donald Jr., Eric şi Ivanka – s-au comportat în timpul campaniei prezidenţiale a tatălui lor, ceea ce a inspirat-o să scrie o nouă carte, „Raising Trump”.

Când a fost întrebată dacă ea și preşedintele au crescut copiii, Ivana Trump a răspuns: „În mod cert, eu”.

Ivana şi Donald Trump s-au căsătorit în 1977 şi au divorţat în 1992, în urma relaţiei acestuia cu Maples. A doua soţie, Maples, care a divorţat de Trump în 1999, a jucat diverse roluri în film, televiziune şi teatru.

Ivana Trump a declarat însă că relaţia sa cu cea de a treia soţie a lui Trump, Melania, este cu totul altceva.

„Mă înţeleg bine cu Melania”, a spus Ivana Trump.

Întrebată de ce cu Melania are o relaţie bună, dar nu şi cu Maples, ea a răpuns: „Una este nimeni. Cealaltă este prima doamnă”.

Îi plăcea însă să spună că ea, Ivana, a fost prima soție a lui Trump și că asta contează.

Tot într-un interviu, Ivana Trump spune că, la momentul divorțului, s-au petrecut și s-au spus lucruri urâte între ea și Donald. Atunci, fiind vorba de partaj, soțul ei a privit divorțul ca pe o afacere, erau bani la mijloc. După ce lucrurile s-au reglat, și lucrurile între ei s-au liniștit și au rămas prieteni. Vorbeau cam la două săptămâni la telefon. L-a sprijinit mereu, chiar și atunci când a candidat la președinție, se sfătuiau și, apoi, erau și cei trei copii la mijloc, nepoții…

Pentru toate acestea, Donald Trump suferă pentru dispariția primei lui soții, cehoaica Ivana Trump.