International

Jelania din Finlanda. Premierul Marin și-a pus cenușă în cap. „Uneori tânjesc și după bucurie…”

Jelania din Finlanda. Premierul Marin și-a pus cenușă în cap. „Uneori tânjesc și după bucurie…”

După ce s-a făcut de râs în urma scandalului provocat de apariția pe rețelele sociale a unor clipuri video în care apare dansând la o petrecere privată, prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin le-a cerut iertare membrilor partidului său.

„Uneori tânjesc și după bucurie, lumină și distracție în mijlocul acestor nori întunecați”

Sanna Marin s-a apărat din nou și a apărut la pupitru mai spășită ca niciodată, cu lacrimi în ochi, precizând că sunt moment în care „tânjește după bucurie, lumină și distracție”. Dincolo de toate astea, ea spun că nu a lipsit „nici măcar o zi” de la muncă. „Sunt o ființă umană.

Uneori tânjesc și după bucurie, lumină și distracție în mijlocul acestor nori întunecați. Este privat, este bucurie și este viață. Dar nu am lipsit nici măcar o zi de la muncă. (…) Eu nu am lipsit nicio singură zi de la muncă şi nu am lăsat nicio sarcină nerealizată. Eu învăţ şi eu îmi fac jobul la fel de bine ca întotdeauna”, a spus șefa guvernului de la Helsinki.

Ovaționată de colegii de partid

Membrii partidului pe care îl conduce i-au fost alături, au aplaudat-o și ovaționat-o, iar ea și-a recăpătat încrederea în forțele proprii. Sanna Marin a fost ținta multor critici în ultima săptămână după ce au apărut mai multe înregistrări video de la o întâlnire privată unde a participat recent, în care dansează și cântă împreună cu prietenii.

Ulterior, pentru ca nimeni să nu aibă ce să-i reproșeze, a făcut și un test antidrog care a ieşit negativ. Nu în ultimul rând, Sanna Marin a subliniat că ultimele zile nu au fost deloc ușoare pentru ea, dar speră că oamenii apreciază ceea ce fac politicienii pentru țară, nu cum se comportă în viața lor privată.

„Nu ar fi trebuit să fie făcută o astfel de poză”

În spațiul online a apărut și o fotografie în care apar două femei se sărută și își acoperă sânii cu o pancartă pe care scrie „Finlanda”. Poza a fost făcută la reședința Sannei Marin.

„După părerea mea, poza nu este potrivită. Îmi cer scuze pentru asta. Nu ar fi trebuit să fie făcută o astfel de poză, dar altfel, nu s-a întâmplat nimic extraordinar la acea întâlnire”, a spus Marin reporterilor, confirmând unde a fost făcută fotografia.

Sursă foto: digi24