Info Actual > Showbiz > Jeff Bridges: Cancerul a fost ca o „felie de tort” în comparație cu lupta pe care am dus-o cu COVID-19
Showbiz

Jeff Bridges: Cancerul a fost ca o „felie de tort” în comparație cu lupta pe care am dus-o cu COVID-19

Jeff Bridges: Cancerul  a fost ca o „felie de tort” în comparație cu lupta pe care am dus-o cu COVID-19

Actorul Jeff Bridges, cunoscut pentru roluri din filme ca „The Big Lebowski”, „Crazy Heart” şi „True Grit”, recompensat anul trecut cu trofeul „Cecil B. DeMille” pentru întreaga activitate, a anunțat că este la un pas de a scăpa de cancerul de care suferea și, mai mult, a ieșit învingător și din lupta cu o formă gravă de COVID-19.

Actorul american Jeff Bridges, care a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, s-a infectat cu noul virus la clinica unde făcea chimioterapie înainte de a se vaccina și a fost internat cinci săptămâni în spital.

Jeff Bridges suferea de o formă agresivă de cancer

Acum, cel care a câștigat în 2010 Premiul Oscar pentru rolul său din filmul Crazy Heart este în recuperare pentru ambele boli diagnosticate.

Actorul de 71 de ani spunea într-o postare pe contul său de socializare că tumora cancerigenă este în „remisie“ dupa luni de tratament. Tumoarea care îi fusese diagnosticată, cu o dimensiune de 22×30 de centimetri, potrivit propriilor spuse, s-a redus dramatic, potrivit people.com.

Bridges a anunțat în toamna anului trecut că suferea de o formă agresivă de cancer, limfom, o boala a sistemului limfatic. El spunea că lupta împotriva cancerului a fost ca o „felie de tort” în comparație cu lupta pe care a dus-o cu noul virus, pe care l-a contractat ​​la începutul acestui an.

Cel mai bun lucru, mai spune Jeff Bridges, este că a putut să își conducă fiica, pe Hayley, la altar și că a putut dansa cu aceasta la petrecerea de nuntă fără să fie nevoie să apeleze la rezerva de oxigen.

Jeffrey Leon Bridges s-a născut pe 4 decembrie 1949, Los Angeles. Este actor american, muzician, producător, fotograf, caricaturist, povestitor și, ocazional, viticultor. Vine dintr-o familie de actori și a avuit primul său rol televizat în 1958, copil fiind, alături de tată (Lloyd Bridges) și fratele său (Beau).

A câștigat în 2010 Premiul Oscar pentru rolul său din filmul Crazy Heart, având alte patru nominalizări (nefructificate) la premiile Academiei Americane. Printre cele mai notabile filme ale sale se pot enumera Ultimul spectacol cinematografic, Tron, Starman, The Fabulous Baker Boys, The Fisher King, Fearless, Marele Lebowski, The Contender, Iron Man și Crazy Heart.