Actual International

Joe Biden a vorbit despre obiectivul de a trimite un om pe Lună, dar el s-a rătăcit pe scenă. VIDEO

Joe Biden a vorbit despre obiectivul de a trimite un om pe Lună, dar el s-a rătăcit pe scenă. VIDEO

Joe Biden s-a rătăcit pe scenă. Se mai întâmplă şi la nivel înalt. După incident, preşedintele american a ajuns ținta glumelor după ce a avut un moment în care a părut că s-a pierdut pe scenă, după rostirea unui discurs, în Boston.

Joe Biden a vorbit despre obiectivul de a trimite un om pe Lună, dar el s-a rătăcit pe scenă. VIDEO

Președintele american Joe Biden a cerut ajutor după ce s-apierdut pe scenă, la finalul unui discus ţinut la Boston. Discursul a avut loc cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a celebrului discurs „Moonshot” al fostului președinte american John F. Kennedy – în care acesta a subliniat obiectivul de a trimite un om pe Lună.

Președintele Biden a discutat despre viziunea sa îndrăzneață pentru un alt „moonshot” american – „a pune capăt cancerului așa cum îl știm”.

La sfârșitul discursului său, Biden a mulțumit audienței pentru atenție, s-a îndepărtat de podium, s-a întors și a vrut să plece, dar s-a oprit și a început să privească în jur confuz. Apoi șeful statului a chemat asistenții pe scenă și, întorcându-se cu spatele la public, a întrebat unde trebuie să meargă în continuare și a plecat abia după aceea, însoțit de asistenți.

Biden, care împlinește 80 de ani în acest an, a devenit cel mai în vârstă președinte al SUA din istorie, iar criticii îl acuză în mod regulat de declin mental, invocând desele gafe și momente în care își pierde șirul gândurilor.

Discursul de luni al lui Joe Biden a avut loc cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la celebrul discurs al fostului președinte american John F. Kennedy, când acesta a dezvăluit scopul americanilor de a trimite oameni pe Lună, scrie Sky News.

Biden a luat cuvântul luni la Biblioteca și Muzeul Prezidențial John F. Kennedy din Boston. Discursul a avut loc cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a celebrului discurs „Moonshot” al fostului președinte american John F. Kennedy – în care acesta a subliniat obiectivul de a trimite un om pe Lună. Președintele Biden a discutat despre viziunea sa îndrăzneață pentru un alt „moonshot” american – „a pune capăt cancerului așa cum îl știm”.