Showbiz

Judecătorul a decis: Fiul lui Ellon Musk va fi femeie

Judecătorul a decis: Fiul lui Ellon Musk va fi femeie

Gata. S-a decis. De astăzi, fiul lui Ellon Musk va fi femeie. Xavier Musk a spus, anterior, că imediat ce va împlini vârsta de 18 ani dorește să își schimbe identitatea, dar și statutul juridic, după propria dorință.

Judecătorul a decis: Fiul lui Ellon Musk va fi femeie

S-a născut cu numele de Xavier Alexander Musk și este fiul celui mai bogat om de pe planetă.  Curtea Superioară din Los Angeles a aprobat, joi, cererea de schimbare a numelui, genului și certificatului de naștere. Judecătorul a dat ok-ul.

Prin urmare, fostul Xavier Alexander devine oficial Vivian Jenna Wilson.

După decizia instanței, el poate merge la starea civilă să depună cererea pentru eliberarea unui nou certificat de naștere, care să reflecte juridic noua identitate.

Vivian a ales ca nume de familie numele de fată al mamei sale, după cum a scris și Infoactual, zilele trecute.

Motivația, cu care Xavier a pornit la acest drum, a fost aceasta:  ”Nu mai doresc să am nicio legătură cu tatăl biologic, sub nicio formă.” Cererea a fost depusă în luna aprilie a acestui an, la un tribunal din Santa Monica, California, dar mai multe informații s-au aflat în urmă cu câteva zile.

Mama lui Vivian a ținut să arate întregii lumii că a fost și este alături de fiica sa, scriind pe social media: ”Sunt foarte mândră de tine.” Răspunsul lu Vivian nu a întârziat să apară și a răspuns și ea, la rândul ei : ”Și eu sunt mândră de mine.

După fericitul eveniment, Vivian a fost văzută în oraș luând masa cu niște prieteni și părând a se simți foarte bine.

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk are în total opt copii: şase cu Justine Musk (născută Wilson – n.r.) în anii 2000 – din care unul a murit la doar câteva săptămâni după naştere – şi alţi doi cu cântăreaţa canadiană Grimes, născuţi în 2020, respectiv în 2021.

CEO-ul Tesla şi SpaceX a declarat că persoanele transgen sau non-binare nu merită să fie identificate prin pronume specifice, scria EVZ.

Susţin absolut persoanele trans, dar toate acele pronume sunt coşmaruri estetice”, a scris miliardarul de origine sud-africană într-un mesaj publicat în decembrie 2020.

Foto: arhiva/profimedia