Info Actual > Social > Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Avem nevoie mai mult ca oricând de credință
Social

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Avem nevoie mai mult ca oricând de credință

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Avem nevoie mai mult ca oricând de credință

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj tuturor românilor care celebrează Paștele. Șeful statului a urat sărbători binecuvântate și a ținut să le mulțumească pentru solidaritatea și responsabilitatea din timpul pandemiei.

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele catolic

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele le-a mulțumit românilor pentru responsabilitatea

Președintele României le-a mulțumit tuturor românilor pentru responsabilitatea și solidaritatea de care au dat dovadă în perioada pandemiei de COVID-19.

„Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp”, a mai spus Iohannis.

Sacrificiile făcute acum vor fi în curând răsplătite

Șeful statului a mai precizat că este convins că sacrificiile făcute acum vor fi în curând răsplătite și „ne vom putea reîntâlni în siguranță cu toți cei apropiați. Aceste zile de sărbătoare încărcate de profunde semnificații spirituale să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni”.

Klaus Iohannis a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară și germană, potrivit Antena 3.